Με πολύ κέφι και χορό η εκδήλωση του Δήμου Χαλκιδέων για τα μέλη των Κ.Α.Π.Η - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Με πολύ κέφι και χορό η εκδήλωση του Δήμου Χαλκιδέων για τα μέλη των Κ.Α.Π.Η

Με πολύ κέφι και χορό πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023, η γιορτή που διοργάνωσε ο Δημοτικός Οργανισμός Παιδείας, Προστασίας και Αλληλεγγύης Χαλκίδας (Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ), για τα μέλη όλων των Κ.Α.Π.Η του Δήμου Χαλκιδέων, στο Δημοτικό Θέατρο «Ορέστης Μακρής».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, η οποία στον χαιρετισμό της ευχήθηκε υγεία σε όλους, ευχαρίστησε την Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο, τους εργαζόμενους του Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ και ως ευγνωμοσύνη προσέφερε από μία μονοήμερη εκδρομή σε όλα τα Κ.Α.Π.Η ξεχωριστά έως το τέλος του έτους, σε προορισμό που θα επιλέξουν οι ίδιοι.

«Τα χαμόγελά σας μας γεμίζουν θετική ενέργεια, διάθεση να συνεχίζουμε. Όλοι εσείς είστε για εμάς πηγή δύναμης, γιατί εσείς κρατάτε ζωντανά τα Κ.Α.Π.Η. Τα χρόνια που πέρασαν ήταν περίεργα και μας στέρησαν κάποιους σχεδιασμούς, αυτό που προέχει όμως είναι η προάσπιση της υγείας και αυτό επιδιώξαμε. Συνεχίζουμε, θέλοντας να κάνουμε τα Κ.Α.Π.Η μας ακόμη καλύτερα και με περισσότερες δράσεις. Με το νέο Νομοσχέδιο που ψηφίζεται στη Βουλή για την κατάργηση των Νομικών Προσώπων, μας λύνονται τα χέρια και πλέον θα μπορούμε να ενισχύσουμε με προσωπικό τις δομές και πλέον θα έχουμε μεγαλύτερη ευελιξία στη στελέχωση τους.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages