Εξιχνιάσθηκαν δύο (2) ληστείες σε περιοχές της Χαλκίδας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Εξιχνιάσθηκαν δύο (2) ληστείες σε περιοχές της Χαλκίδας

Σχηματίσθηκαν, κατά περίπτωση, δικογραφίες σε βάρος δύο (2) ημεδαπών 

Από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, έπειτα από πολύμηνες και μεθοδικές έρευνες, στο πλαίσιο των οποίων αναλύθηκαν και αξιοποιήθηκαν κατάλληλα στοιχεία και δεδομένα που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της ενδελεχούς προανακριτικής διαδικασίας, εξιχνιάσθηκαν δύο (2) υποθέσεις ληστειών, οι οποίες διαπράχθηκαν το περασμένο έτος, σε περιοχές της Χαλκίδας.

Για τις υποθέσεις αυτές ταυτοποιήθηκαν, κατά περίπτωση, δύο (2) ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν σχετικές ποινικές δικογραφίες.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, βραδινές ώρες της 17-02-2023, ένας εκ των ανωτέρω, προσέγγισε ημεδαπό διανομέα φαγητού, που ανέμενε για παράδοση παραγγελίας και με την απειλή μαχαιριού, του απέσπασε χρηματικό ποσό, καθώς και παρασκευασμένα φαγητά που είχε στο ειδικό κουτί διανομής.

Στη δεύτερη περίπτωση, μεσημβρινές ώρες της 27-05-2023, ο δεύτερος εκ των ανωτέρω, μαζί με συνεργούς του τα στοιχεία ταυτότητας των οποίων διερευνώνται, παραβίασαν εξωτερική συρμάτινη περίφραξη ελαιοτριβείου και εισήλθαν σε κοντέινερ, εντός του οποίου βρισκόταν αλλοδαπός υπάλληλος του ελαιοτριβείου. Ακολούθως, με τη χρήση σωματικής βίας, απέσπασαν από τον αλλοδαπό διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές, είδη ένδυσης και υπόδησης, καθώς και χρηματικό ποσό.

Την προανάκριση, για τις ανωτέρω υποθέσεις, διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages