«Πλημμύρισε» από παιδική ευτυχία η πλατεία Δικαστηρίων στη Χαλκίδα - Sourta-Ferta

Post Top Ad

«Πλημμύρισε» από παιδική ευτυχία η πλατεία Δικαστηρίων στη Χαλκίδα

Πολύχρωμη μπουγάδα απλώθηκε σήμερα, Τετάρτη 17 Απριλίου 2024, στην πλατεία Δικαστηρίων στη Χαλκίδα, για τη δράση «Απλώνω ευτυχία- Δυναμώνω τη φλόγα της καρδιάς», που διοργάνωσε ο Δήμος Χαλκιδέων, με πρωτοβουλία του 6ου Νηπιαγωγείου Χαλκίδας, του 20ου Δημοτικού Χαλκίδας, μαζί με τον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα».
680 παιδιά, από 18 Δημοτικά σχολεία του Δήμου, ένωσαν τις λευκές τους μπλούζες, πάνω στις οποίες είχαν ζωγραφίσει το πώς αντιλαμβάνονται την ευτυχία και τι είναι αυτό που τους δίνει χαρά. Οι μικροί καλλιτέχνες αποτύπωσαν, με βιωματικό τρόπο, συνέδεσαν την ευτυχία με τις έννοιες αγάπη, οικογένεια, φιλία, παιχνίδι, μουσική, χορός και άλλα, ζωγραφίζοντας χαμόγελα, ουράνια τόξα, καρδιές, λουλούδια κα.
Η εθελοντική αυτή δράση είχε ως στόχο τα παιδιά να στηρίξουν τον Σύλλογο «Φλόγα» και τα παιδιά με νεοπλασματική νόσο, να μοιράσουν απλόχερα χαρά, δύναμη και αγάπη, ενδυναμώνοντας τον δείκτη ευτυχία τους και μαθαίνοντας παράλληλα την αξία του εθελοντισμού και της προσφοράς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages