2ος Συμβολικός Περίπατος για τον Καρκίνο του Μαστού στα Ψαχνά Ευβοίας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

2ος Συμβολικός Περίπατος για τον Καρκίνο του Μαστού στα Ψαχνά Ευβοίας

2ος Συμβολικός Περίπατος για τον Καρκίνο του Μαστού στα Ψαχνά Ευβοίας

Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2026, στις 10:30 π.μ., στον Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων διοργανώνεται για δεύτερη φορά, συμβολικός περίπατος, στα πλαίσια της μεγάλης δράσης ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού, που διενεργείται την ίδια ημέρα και ώρα στο Πεδίον του Άρεως στην Αθήνα, από τον Σύλλογο «Άλμα Ζωής».

Η δράση μας έχει χαρακτήρα απομακρυσμένης συμμετοχής, δίνοντας τη δυνατότητα στην τοπική κοινωνία να ενώσει συμβολικά τα βήματά της με όλους όσοι συμμετέχουν στη μεγάλη αυτή προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης.

📍 Διαδρομή: Δημαρχείο Ψαχνών-Συγκρότημα Ευρίπου  

📅 Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2026

🕥 Ώρα: 10:30 π.μ. (συγκέντρωση-ενημερωτική δράση: Δημαρχείο Ψαχνών-Περίπατος)

Ο Δήμος Διρφύων-Μεσσαπίων, με σταθερή ευαισθησία και ενεργό ενδιαφέρον για θέματα υγείας και πρόληψης, στέκεται αρωγός στη σημαντική αυτή πρωτοβουλία, παρέχοντας κάθε είδους διευκόλυνση για την ομαλή της έκβαση.

Διοργανωτική ομάδα:  «Μαμάδες Διρφύων-Μεσσαπίων», μέσω της εκπαιδευτικού και δημοτικής συμβούλου Ιωάννας Μαντζώρου.

Για δεύτερη χρονιά, περπατάμε μαζί!

Ας κάνουμε την πρόληψη στάση ζωής και ας υπενθυμίζουμε σε κάθε γυναίκα ότι η φροντίδα του εαυτού της είναι πράξη αγάπης και δύναμης!

Για την πρόληψη. Για την ενημέρωση. Για κάθε γυναίκα που αγωνίστηκε και αγωνίζεται!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages