Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Αλέξης Τσίπρας, στην Εύβοια. - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Αλέξης Τσίπρας, στην Εύβοια.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Αλέξης Τσίπρας επισκέφτηκε το Σάββατο 3 Ιούνη την Εύβοια, ξεκινώντας από τη Χαλκίδα.  Μίλησε στον κόσμο που είχε κατακλύσει την περιοχή και στη συνέχεια περπάτησε στην αγορά και ήρθε σε επαφή με πολίτες και εμπόρους. 

Η επίσκεψη του Προέδρου συνεχίστηκε στην πολύπαθη Βόρεια Εύβοια και συγκεκριμένα στη Λίμνη, όπου εκατοντάδες κάτοικοι συμμετείχαν σε μια ανοιχτή συζήτηση.

Ο Πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας ξεκαθάρισε τις θέσεις και το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, τους λόγους που μας οδήγησαν στο αρνητικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου και έβαλε τον στόχο για την ανατροπή του αποτελέσματος στις 25 Ιούνη. 

Κάλεσε τους πολίτες που απείχαν, ιδίως τους νέους, αλλά και τους αναποφάσιστους που επέλεξαν τελευταία στιγμή να ψηφίσουν τη ΝΔ, όπως και όλους εκείνους που στράφηκαν σε άλλους πολιτικούς χώρους, να εμπιστευτούν και να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.

Η ΝΔ τρέμει την ανατροπή των συσχετισμών γιατί γνωρίζει πως αυτό είναι εφικτό, εφόσον οι πολίτες συνειδητοποιήσουν ότι σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση κρίνεται το μέλλον τους. 

Νομαρχιακή Επιτροπή Εύβοιας 
ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages