Συγκέντρωση Καλαβρή στο Αλιβέρι. - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Συγκέντρωση Καλαβρή στο Αλιβέρι.

Δυναμική συγκέντρωση πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής Γιάννης Καλαβρής την Τετάρτη 03/05/2023 στο Αλιβέρι . Στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν πολλά σημαντικά (παλαιά και νέα) στελέχη του ΠΑΣΟΚ της περιοχής.

Ιδιαίτερη αίσθηση δημιούργησε η παρουσία του πρώην Βουλευτή και πρώην Προέδρου της ΑΔΕΔΥ Σπύρου Γιατρά ο οποίος, μετά από πρόσκληση των παρευρισκομένων, χαιρέτισε την εκδήλωση και αναφέρθηκε στην τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.
Ο υποψήφιος Βουλευτής στην ομιλία του ανέπτυξε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να συμμετάσχει στην πολιτική, εξέθεσε την πίστη του στην προσπάθεια ανανέωσης του κόμματος, όπως επιχειρείται από το νέο του αρχηγό, αλλά και τους προσωπικούς του στόχους σε αυτήν την πορεία.
Σε μια αναλυτική ομιλία παρουσίασε τις βασικές αρχές του ΠΑΣΟΚ και τις θέσεις του σε κρίσιμα θέματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία και ιδιαίτερα την Εύβοια .

Ο Καλαβρής δήλωσε ότι η θερμή υποδοχή , η μαζική συμμετοχή στελεχών και φίλων και η αποδοχή των θέσεων του , του δίνει μεγάλη δύναμη για τη συνέχιση του αγώνα του αφενός για την προσωπική επιτυχία του και αφετέρου για την τελική νίκη της παράταξης του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages