Σπύρος Πνευματικός: «Στηρίζουμε με κάθε τρόπο το κοινωνικό έργο των Εθελοντών Δασοπυροσβεστών» - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Σπύρος Πνευματικός: «Στηρίζουμε με κάθε τρόπο το κοινωνικό έργο των Εθελοντών Δασοπυροσβεστών»

Τη σημασία του έργου που καθημερινά καταβάλλουν οι Εθελοντές Δασοπυροσβέστες κάτω από αντίξοες συνθήκες, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους, τόνισε ο Σπύρος Πνευματικός βουλευτής Εύβοιας της ΝΔ κατά το χαιρετισμό του στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης του Συλλόγου Εθελοντικών Δυνάμεων Δασοπροστασίας και Διάσωσης του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων, η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023.
Ο βουλευτής   επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ότι θα σταθούν αρωγοί στην εθελοντική  προσπάθεια δασοπροστασίας και θα είναι δίπλα τους σε ό, τι και αν χρειαστούν, στηρίζοντας και ενισχύοντας τη σημαντική δράση τους, καθώς είναι εκείνοι που βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή αυτού του δύσκολου αγώνα. 
Να σημειωθεί, ότι πρόσφατα το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ευχαρίστησε τον κ. Πνευματικό για τη δωρεά δύο ψηφιακών ασυρμάτων, γεγονός που, όπως ανέφεραν, τους δίνει κίνητρο να συνεχίσουν το δύσκολο έργο της προστασίας της ανθρώπινης ζωής, της περιουσίας και του φυσικού πλούτου της ευρύτερης περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages