Γ. Χατζηθεοδοσίου στην κοπή πίτας του Ε.Ε.Α.: «Ανήκω μόνο στους μικρομεσαίους και τους ελεύθερους επαγγελματίες»» - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Γ. Χατζηθεοδοσίου στην κοπή πίτας του Ε.Ε.Α.: «Ανήκω μόνο στους μικρομεσαίους και τους ελεύθερους επαγγελματίες»»

Σε μία κατάμεστη αίθουσα νυχτερινού κέντρου της Αθήνας, η Διοίκηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών έκοψε την παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη πίτα, την Παρασκευή το βράδυ, 20 Ιανουαρίου 2023.
Η παρουσία πλήθους πολιτικών, δημάρχων και εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, επιμελητηριακών, ακαδημαϊκών, διοικήσεων και μελών σωματείων, επαγγελματικών φορέων, κοινωνικών εταίρων, στελεχών επιχειρήσεων, δημοσιογράφων, εργαζομένων, έδειξε περίτρανα την αναμόρφωση του ρόλου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών τα τελευταία χρόνια, την ανάδειξη του ως τον κυριότερο εκφραστή των θέσεων των μικρομεσαίων και την ενισχυμένη παρεμβατικότητα του στην πολιτική σκηνή, προς όφελος της επιχειρηματικότητας και της οικονομίας.
Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α., κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο έργο του Επιμελητηρίου, στον ψηφιακό του μετασχηματισμό και την παροχή περισσότερων και ποιοτικότερων υπηρεσιών προς τα μέλη του καθώς και στην σημασία της στήριξης της επιχειρηματικότητας από όλα τα πολιτικά κόμματα, ξεκαθαρίζοντας ότι το επιχειρείν μπορεί να συμβάλει αποφασιστικά στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας. 
«Ανήκω μόνο στους μικρομεσαίους και τους ελεύθερους επαγγελματίες», υπογράμμισε καταχειροκροτούμενος ο κ. Χατζηθεοδοσίου, αναφερόμενος στο ρόλο του στα δημόσια πράγματα και ολοκλήρωσε με ευχές για την πορεία του επιχειρείν και της οικονομίας το 2023.
Χαιρετισμό απηύθυναν και όλα τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του Ε.Ε.Α. τα οποία έκοψαν την πίτα και συγκεκριμένα οι κκ Νίκος Γρέντζελος, Νίκος Κογιουμτσής, Ηλίας Μάνδρος, Δημήτρης Γαβαλάκης, Παναγιώτης Παντελής, Γιάννης Βαφειαδάκης, Γιώργος Ζηκόπουλος και Γιώργος Καββαθάς  ενώ τιμήθηκε ο κ. Άγγελος Κότιος, πρώην Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιά, στο οποίο έχει ανακηρυχθεί επίτιμος διδάκτωρ ο κ. Χατζηθεοδοσίου.
 
Από τους προσκεκλημένους παρέστησαν και απηύθυναν χαιρετισμό η βουλευτής της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ, βουλευτής Αλέξης Χαρίτσης, και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Κώστας Σκανδαλίδης.
Το «παρών» έδωσαν ακόμη ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αθανάσιος Αθανασίου, Τρύφων Αλεξιάδης, Θεόδωρος Δρίτσας και Χαρούλα Καφαντάρη, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νάντια Γιαννακοπούλου, η βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Μαρία Αθανασίου, εκπροσωπώντας το ΜέΡΑ25 το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος Περικλής Ζήκας, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης και η πρώην υπουργός Μιλένα Αποστολάκη.
Από τον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γεώργιος Παπανικολάου, ο Δήμαρχος Ιλίου Νικόλαος Ζενέτος, ο Δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού Δημήτριος Γαλάνης, ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Ευάγγελος Ντηνιακός, ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου, ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόριος Σταμούλης, καθώς και ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Αθηναίων Χρήστος Τεντόμας.  Οι κ.κ. Παπανικολάου, Γαλάνης και Ζενέτος απηύθυναν και έναν σύντομο χαιρετισμό.
Παρόντες ήταν ακόμη ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών Παύλος Ραβάνης, ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά Γεώργιος Παπαμανώλης-Ντόζας,  ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτης Δαμούλος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Δημήτριος Δημητρίου και ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας Χρήστος Σανίδας.
Από πλευράς φορέων παρέστησαν ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ και μέλος της Διοίκησης του Ε.Ε.Α. Γιώργος Καββαθάς, ο οποίος απηύθυνε και χαιρετισμό, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρης Βερβεσός και ο Γενικός Γραμματέας του ΟΠΕΜΕΔ Νικόλας Κανελλόπουλος, ενώ από την ανώτατη εκπαίδευση έδωσαν το «παρών» ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιά Μιχαήλ Σφακιανάκης, ο Πρύτανης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών Σπυρίδων Κίντζιος και ο τέως Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιά Άγγελος Κότιος.

Στην κοπή της πίτας παραβρέθηκαν επίσης τα στελέχη της διεύθυνσης του Επιμελητηρίου, εργαζόμενοι και ειδικοί συνεργάτες του φορέα και ο Πρόεδρος της συμβουλευτικής αναπτυξιακής εταιρείας του Ε.Ε.Α., "Αρωγός", Δημήτρης Βαρδακώστας.

Την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος του Mega, Ανθή Βούλγαρη, ενώ η βραδιά έκλεισε με τους παριστάμενους να απολαμβάνουν το πρόγραμμα που προσέφεραν οι δημοφιλείς καλλιτέχνες Χρήστος Νικολόπουλος, Πίτσα Παπαδοπούλου, Στέλιος Διονυσίου, Ελεάνα Παπαϊωάννου.

Από το Ε.Ε.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages