Σε Χαλκίδα, Ψαχνά και Ερέτρια χθες ο Θανάσης Ζεμπίλης - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Σε Χαλκίδα, Ψαχνά και Ερέτρια χθες ο Θανάσης Ζεμπίλης

Σε σειρά εκδηλώσεων στη Χαλκίδα, τα Ψαχνά και την Ερέτρια παρευρέθηκε χθες ο Βουλευτής Ευβοίας Θανάσης Ζεμπίλης, τιμώντας συλλόγους για τη προσφορά τους και τηρώντας το πατροπαράδοτο έθιμο της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας. 
Στη Χαλκίδα ο Θανάσης Ζεμπίλης παρευρέθηκε στην εκδήλωση του  Χορευτικού Συλλόγου Χαλκίδας και  στο «Καλωσόρισμα του 2023 στη Χαλκίδα», που διοργανώθηκε από τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων. Ο Βουλευτής Ευβοίας στους σύντομους χαιρετισμούς του αναφέρθηκε στην αξία του λαϊκού πολιτισμού, που αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της εθνικής μας ταυτότητας. 
Το μεσημέρι, ο Θανάσης Ζεμπίλης επισκέφτηκε το Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ψαχνών για την εκδήλωση των εθελοντών. Ο Βουλευτής Ευβοίας, κατά τον χαιρετισμό του, ευχαρίστησε τους εθελοντές δασοπυροσβέστες για τη σημαντική συνεισφορά τους στην προστασία του δασικού πλούτου και δεσμεύτηκε να είναι δίπλα τους σε ό,τι χρειαστούν.
Τέλος, το απόγευμα της ίδιας μέρας στην Ερέτρια ο Βουλευτής Ευβοίας, παρευρέθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ερέτριας «Κ. Κανάρη», όπου και απηύθυνε χαιρετισμό, εξαίροντας το πλούσιο πολιτιστικό έργο του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages