Αναφορά Μ. Χατζηγιαννάκη στη Βουλή για τη διακοπή του δρομολογίου του ΚΤΕΛ Λουτρά Αιδηψού - Αθήνα μέσω Αρκίτσας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Αναφορά Μ. Χατζηγιαννάκη στη Βουλή για τη διακοπή του δρομολογίου του ΚΤΕΛ Λουτρά Αιδηψού - Αθήνα μέσω Αρκίτσας

Την απόφαση της διοίκησης του υπεραστικού ΚΤΕΛ Εύβοιας να διακόψει το δρομολόγιο Λουτρών Αιδηψού – Αθήνας μέσω Αρκίτσας και τα προβλήματα που αυτή προκαλεί έφερε στη Βουλή ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης, καταθέτοντας ως αναφορά σχετική επιστολή του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Εύβοιας. 

Ο βουλευτής Ευβοίας και αναπλ. τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία αναφέρει πως η διαδρομή του δρομολογίου Λουτρών Αιδηψού – Αθήνας μέσω Αρκίτσας εξυπηρετεί πολύ κόσμο και η έλλειψή της δημιουργεί προβλήματα στην οικονομική, τουριστική και κοινωνική ανάπτυξη της περιοχής. 
Παράλληλα, ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης επισημαίνει τους κινδύνους που ελλοχεύουν από την επιλογή της χερσαίας διαδρομής μέσω ενός απαρχαιωμένου οδικού δικτύου, όπως αυτό του νομού Εύβοιας, ζητώντας από τους αρμόδιους υπουργούς ενημέρωση να εξετάσουν την υπόθεση και να μην επιτρέψουν την περαιτέρω υποβάθμιση της περιοχής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουEVIA XALKIDA PHOTOS

Pages