Ξεκινούν τα έργα στις γέφυρες Φύλλων, Βασιλικού και Αφρατίου - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ξεκινούν τα έργα στις γέφυρες Φύλλων, Βασιλικού και Αφρατίου

Ξεκινούν τα έργα στις γέφυρες Φύλλων, Βασιλικού και Αφρατίου – Επικοινωνία της Σοφίας Νικολάου με τον πρόεδρο της ΙΝΤΕΡΚΑΤ 
 

 Την άμεση έναρξη των εργασιών για την αποκατάσταση των γεφυρών Φύλλων, Βασιλικού και Αφρατίου, επιβεβαίωσε η ανάδοχος εταιρεία ΙΝΤΕΡΚΑΤ Α.Ε.  

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Εύβοια, κ. Σοφία Νικολάου, με τον ιδιοκτήτη και πρόεδρο της κατασκευαστικής εταιρείας, επιβεβαιώθηκε η επιτάχυνση της διαδικασίας, έπειτα από την υπογραφή της σύμβασης που έγινε πριν από λίγα 24ωρα.  
Συγκεκριμένα, ο κ. Παπαϊωάνου είπε στην κ. Νικολάου ότι ξεκινούν οι εργασίες αποκατάστασης από τη γέφυρα στα Φύλλα.  

Τον Δεκέμβριο θα στηθούν τα πρώτα εργοτάξια, η υλοποίηση του έργου θα ξεκινήσει μέσα στον Φεβρουάριο ενώ οι εργασίες θα ολοκληρωθούν μέσα στο καλοκαίρι.  

Η κ. Νικολάου ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΙΝΤΕΡΚΑΤ για την άμεση ανταπόκριση ώστε να υλοποιηθεί το έργο ζωής για χιλιάδες κατοίκους των περιοχών αυτών.  

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη γιατί σε λίγους μήνες θα αποκατασταθούν πλήρως οι γέφυρες. Η κυβέρνηση κινήθηκε με ταχύτητα προκειμένου να στηρίξει τους κατοίκους της Εύβοιας. Είναι μια πολύ καλή εξέλιξη και γι’ αυτό θέλω να ευχαριστήσω και το υπουργείο Υποδομών, ιδιαίτερα τον υφυπουργό, κ. Γ. Καραγιάννη».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουEVIA XALKIDA PHOTOS

Pages