Οι πολίτες της πυρόπληκτης Β. Εύβοιας προσεύχονται να μη χρειαστούν ασθενοφόρο, γιατί το ΕΚΑΒ υπολειτουργεί. - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Οι πολίτες της πυρόπληκτης Β. Εύβοιας προσεύχονται να μη χρειαστούν ασθενοφόρο, γιατί το ΕΚΑΒ υπολειτουργεί.

Ερώτηση Μ. Χατζηγιαννάκη: Οι πολίτες της πυρόπληκτης Β. Εύβοιας προσεύχονται να μη χρειαστούν ασθενοφόρο, γιατί το ΕΚΑΒ υπολειτουργεί.

Το μείζον ζήτημα των ελλείψεων στο ΕΚΑΒ της πυρόπληκτης Βόρειας Εύβοιας φέρνει με ερώτησή του προς τον Υπουργό Υγείας κ. Πλεύρη, ο βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και αν. Τομεάρχης Εσωτερικών, υπεύθυνος Αυτοδιοίκησης, Μίλτος Χατζηγιαννάκης.

Έχοντας καταθέσει άλλες δύο ερωτήσεις εδώ και δύο χρόνια προς τη διοίκηση του Υπουργείου Υγείας, οι οποίες έχουν μείνει αναπάντητες από τους αρμοδίους Υπουργούς, ο βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. επισημαίνει σε νέα ερώτησή του ότι οι ελλείψεις προσωπικού στο ΕΚΑΒ και στον Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης- Αγίας Άννας και στον Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού -εν προκειμένω των πληρωμάτων των ασθενοφόρων- δεν έχουν καλυφθεί, με αποτέλεσμα να μη βγαίνουν οι βάρδιες του προσωπικού και οι πολίτες της Εύβοιας να προσεύχονται να μη χρειαστούν ασθενοφόρα. Την ίδια στιγμή, όπως αναφέρει ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης, ειδικά την περίοδο των εορτών ακινητοποιήθηκαν λόγω ζημιών ασθενοφόρα και στους δύο Δήμους καθιστώντας την διακομιδή ακατόρθωτη.

Επειδή η κατάσταση έχει φτάσει πια στο απροχώρητο και η αντιμετώπιση της Πολιτείας στο πρόσωπο των πολιτών της Β. Εύβοιας αγγίζει τα όρια του εμπαιγμού, καθώς παρά τις σχετικές διαβεβαιώσεις των αρμόδιων υπηρεσιών το πρόβλημα λιμνάζει εδώ και δύο σχεδόν χρόνια, ερωτά ο Βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. εάν και πότε εντάσσεται στον σχεδιασμό της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας η ενίσχυση του ΚΥ Μαντουδίου και του ΚΥ Ιστιαίας με το απαραίτητο προσωπικό και η απαραίτητη εύρυθμη λειτουργία του τομέα ΕΚΑΒ στον Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας και στον Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages