Ν. Παπανδρέου: Οι Έλληνες, δυστυχώς, είναι πλέον ξένοι στον Τόπο τους - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ν. Παπανδρέου: Οι Έλληνες, δυστυχώς, είναι πλέον ξένοι στον Τόπο τους

Με την έλευση του 2022, σε ραδιοφωνική εκπομπή, άκουσα τον Υπουργό «Εποικισμού» και Μετανάστευσης Μηταράκη, να λέει ότι: «το Πρόγραμμα Εμβολιασμού των Μεταναστών 60 και άνω πηγαίνει πολύ  καλά». Το θεώρησα Ανέκδοτο, δεδομένου ότι, δεν θυμάμαι μετανάστη, να κυκλοφορεί όλα αυτά τα χρόνια άνω των 60, ενώ η πλειοψηφία απαρτίζεται από «Ασυνόδευτα με Μούσι» και το πολύ μέχρι 40 ετών.
Σε χθεσινή εκπομπή της τηλεόρασης, 19/1/2022 ΒΕΡΓΙΝΑ TV με τον κο Στέργιο Καλόγηρο, ο προσκεκλημένος Υπουργός Μηταράκης είπε, εκτός των άλλων Ανακριβειών, ότι οι Μετανάστες στη χώρα μας, μετά από έντονη πίεση του Δημοσιογράφου, δεν ξεπερνούν τις 100.000.
Παρεμπιπτόντως, χθες, 19/1/2022 η έγκριτη εφημερίδα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» σε άρθρο  του Δημοσιογράφου κου Παναγιώτη ΛΙΑΚΟΥ δημοσιεύει Αφίσα του Κέντρου Εξυπηρέτησης Μεταναστών και Πολιτών (KEMΠ), που είναι Νέα Υπηρεσία του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, υπό τον Μηταράκη, και αφορά 700.000 δικαιούχους. Η Αφίσα είναι γραμμένη στην Αγγλική και ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους «Ζώντας στην Ελλάδα» ως εξής: Είσαι Μετανάστης ή Πρόσφυγας σε πόλη; Ετοιμάσου σε δύο εβδομάδες θα έχεις: 1. Σπίτι 2. Άδεια παραμονής 3. Ασφαλιστική κάλυψη 4. Αριθμό Ασφαλιστικής Κάλυψης ΑΜΚΑ 5. Τραπεζικό Λογαριασμό 6. Κάρτα Αστικών Συγκοινωνιών Δωρεάν. Η Εφαρμογή είναι Διαθέσιμη από την 16η Νοεμβρίου 2021 μέσω των Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του Υπουργείου και αφορά 700.000 δικαιούχους και όχι 100.000 όπως ψευδώς ανέφερε ο Μηταράκης, Πληροφορίες: στην  ηλεκτρονική διεύθυνση  «https/applications.migration.gov.gr/metanasteusi» KEMΠ.
Θύμωσα και Οργίστηκα πάρα πολύ, γιατί έζησα και ζω τον Γολγοθά που έζησαν και ζουν όλες αυτές τις ημέρες οι Συμπατριώτες μου από την Καμένη Βόρεια Εύβοια, που αβοήθητοι στο έλεος του Θεού πέρασαν και περνούν μέρες Γερμανικής Κατοχής, όπως και μεγάλη μερίδα του Ελληνικού Λαού, που στενάζει κυριολεκτικά από λιμούς, επιδημίες και φτώχεια. Οι Πλημμυροπαθείς της  Κεντρικής Εύβοιας περιμένουν ακόμη, εδώ και 1 ½ χρόνο, την οικονομική βοήθεια και οι Συμπατριώτες μου της Καμένης Β. Εύβοιας, Προσπαθούν να Επιβιώσουν εγκαταλελειμμένοι με κάθε μέσο. Ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης (ΔΟΜ) επίσημα ανακοίνωσε ότι ο πληθυσμός της Ελλάδος απαρτίζεται κατά 12,9% από Μετανάστες, το λιγότερο δηλαδή που είναι επίσημο από 1.300.000 Ισλαμιστές Εποίκους.
Σήμερα, με θλίψη μου Συνειδητοποίησα για μία ακόμα φορά, πόσο λείπει από την Πατρίδα μας ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος και πόσο πρέπει να Ανησυχούμε με Αυτούς που μας Συγκυβερνούν, με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, στην Πατρίδα μας και που οι Έλληνες, δυστυχώς, είναι πλέον ξένοι στον Τόπο τους.

Δρ. ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Πρώην ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ
και πρώην Βουλευτής Ευβοίας ΝΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages