Σάρωσαν τα δελφίνια του ΑΚΟΧ στο ΟΑΚΑ! - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Σάρωσαν τα δελφίνια του ΑΚΟΧ στο ΟΑΚΑ!

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η αποστολή των αθλητών και αθλητριών του ΑΚΟ Χαλκίδας, στο 5ο Τρόπαιο Παναθηναϊκού, που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ, 4 και 5 Δεκεμβρίου. Η συμμετοχή 1400 και πλέον αθλητών φανερώνει το κύρος της διοργάνωσης με τον ΑΚΟΧ να δηλώνει από το πρώτο αγώνισμα, ότι πήγε με υψηλούς στόχους! 
Με 15 μετάλλια στις αποσκευές τους, τόσο οι προπονητές όσο και οι αθλητές, δήλωσαν παρόντες σε κάθε πρόκληση και πρόσκληση με την υπόσχεση πως ήρθαν για να μείνουν! Λαμβάνοντας υπόψην πως η πρώτη μέρα των αγωνισμάτων διήρκησε 12 ώρες και η δεύτερη 14, τότε πολύ σωστά αντιλαμβάνεται κανείς την υπομονή και επιμονή τόσο των προπονητών αλλά και των αθλητών!
 Ο πρώτος προπονητής της ομάδας Θανάσης Χρόνης με τον συνεργάτη του Φίλιππο Βέρρα και την βοήθεια των γονέων, σε μια πολύωρη διοργάνωση στις δύσκολες σε συνθήκες περιόδους που διανύουμε,  κατάφεραν με 19 αθλητές και αθλήτριες της αγωνιστικής ομάδας του Ομίλου, να ανέβουν 15 φορές στο βάθρο! Αξιοσημείωτο είναι πως όλοι οι αθλητές βελτίωσαν σημαντικά τους χρόνους τους με πολλά πλασαρίσματα στις πρώτες 8άδες και 16άδες των αγωνισμάτων τους στη διοργάνωση αλλά και Πανελληνίως! 

Αναλυτικά τα μετάλλια:

Ανδρέου Νεφέλη: 1η στα 50, 100, 200μ πεταλούδα και 200μ μικτή Παγκορασίδων Β
Πικραμένος Δημήτρης: 1ος στα 800μ ελεύθερο, 3ος στα 200, 400μ ελεύθερο Εφήβων
Ρένζι Αλέξανδρος: 2ος στα 200μ πρόσθιο Παμπαίδων Α
Ρενδούμη Χριστιάνα: 3η στα 50, 100, 200μ πρόσθιο Παγκορασίδων Β
Καλλιγά  Βενετία: 3η στα 50, 100μ ελεύθερο Παγκορασίδων Β
Βελισσαράκος Γιώργος: 3ος στα 400μ μικτή Παμπαίδων Α 
Μπίλα Κωνσταντίνα: 3η στα 50μ ελεύθερο Παγκορασίδων Α

Συμμετείχαν επίσης και οι

Σακλάρας Αντώνης, Βαφίας Βασίλης, Τουλουμάκος Χάρης, Μιχελής Παναγιώτης, Μαστογάλιας Βαγγέλης, Σαββίδης Θοδωρής, Καψάλης Θωμάς, Μαγγλάρας Βαγγέλης, Μπασδέκης Κωνσταντίνος, Σταμάτη Γαρυφαλλιά, Ντούρμα Αναστασία, Τρικαλίτη Έλενα και Ρέμπελου Καλλιόπη η οποία κολυμπάει φέτος με τα χρώματα του ΑΟ Αιγάλεω αλλά προπονείται και ανήκει στην οικογένεια του ΑΚΟΧ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages