Θ. Ζεμπίλης: Να στηριχθούν οι σύλλογοι που παράγουν πολιτισμό σε πείσμα των καιρών! - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Θ. Ζεμπίλης: Να στηριχθούν οι σύλλογοι που παράγουν πολιτισμό σε πείσμα των καιρών!

Με Αναφορά του προς τους Υπουργούς Οικονομικών, κ. Χρήστο Σταϊκούρα, Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, Υγείας, κ. Θάνο Πλεύρη, και Πολιτισμού & Αθλητισμού, κα Λίνα Μενδώνη, ο Βουλευτής Ευβοίας κ. Θανάσης Ζεμπίλης φέρνει στη Βουλή την από 28/11/2021 επιστολή της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ευβοίας, ζητώντας διευκρινίσεις αναφορικά με τις οδηγίες ασφαλούς λειτουργίας των Δομών Καλλιτεχνικής Εκπαίδευσης, καθώς και την εξέταση του αιτήματος της ΟΠΣΕ για αποζημίωση των Πολιτιστικών Συλλόγων. Συγκεκριμένα, ο Θανάσης Ζεμπίλης στην Αναφορά του αναφέρει τα εξής: 
 
«Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ευβοίας (ΟΠΣΕ) έχει συμβάλει καθοριστικά στη διατήρηση της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς και στην προώθηση του πλούσιου πολιτιστικού αποθέματος της Εύβοιας. Σε πείσμα των καιρών, οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι προσπαθούν να σταθούν όρθιοι και να προσφέρουν διέξοδο σε χιλιάδες μέλη τους που ασχολούνται με τους παραδοσιακούς χορούς.  

Με στόχο την διευκρίνιση των ερωτήσεων που τίθενται από την ΟΠΣΕ, καταθέτω ως Αναφορά προς τους Υπουργούς Οικονομικών, κ. Χρήστο Σταϊκούρα, Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, Υγείας, κ. Θάνο Πλεύρη, και Πολιτισμού & Αθλητισμού, κα Λίνα Μενδώνη, την από 28/11/2021 επιστολή της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ευβοίας σχετική με την επικαιροποίηση των οδηγιών ασφαλούς λειτουργίας, την αποζημίωση ειδικού σκοπού σε επαγγελματίες της Τέχνης και του Πολιτισμού και  της χρηματικής ενίσχυσης - αποζημίωσης των Πολιτιστικών Συλλόγων (ΚΑΔ 94.99.16). 

Παρακαλώ όπως εξετάσετε τη συνημμένη επιστολή και με ενημερώσετε για τις σχετικές ενέργειές σας».  

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ by Vagelis Moutoupas on Scribd




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages