Πρόγραμμα Αγωνιστικών Εκδηλώσεων τον Δεκέμβριο στην Χαλκίδα - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Πρόγραμμα Αγωνιστικών Εκδηλώσεων τον Δεκέμβριο στην Χαλκίδα

18ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Καλαθοσφαίρισης Special Olympics 2021

Εν όψει της «18ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Καλαθοσφαίρισης Special Olympics 2021», την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 08:00-11:00, θα διεξαχθούν φιλικοί αγώνες ανάμεσα στο 6ο Γυμνάσιο Χαλκίδας και το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Χαλκίδας με τη συμμετοχή 54 περίπου μαθητών. 
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο «Τάσος Καμπούρης» και η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Παίζουμε Μαζί. Μαθαίνουμε Μαζί» των Special Olympics Hellas, που σε συνεργασία με το Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. συνδιοργανώνουν αυτούς τους αγώνες.

Αγώνες CROSS CAR-EKO DIRT GAMES
 
Η ΟΜΑΕ (Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας), ή ΑΣΜΑ(Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού) με τη συμπαράσταση του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Χαλκιδέων (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.), διοργανώνουν αγώνες CROSS CAR-EKO DIRT GAMES. Οι αγώνες θα γίνουν το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021, στην πίστα MOTO CROSS του Δήμου Χαλκιδέων στην περιοχή ΠΕΙ Δοκού.

Αγώνας Χάντμπολ της ΑΕΚ  - EHF European League Men 2021

Στο πλαίσιο του «EHF European League Men 2021/22», την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 19:45, θα διεξαχθεί ο αγώνας χάντμπολ για την 6η Αγωνιστική μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ – Kadetten Schaffhausen, στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου «Τ.Καμπούρης». 

Αγώνες Πανελληνίου Πρωταθλήματος KICKBOXING 2021
Η Αθλητική Ομοσπονδία KICKBOXING, σε συνεργασία με το Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. , διοργανώνουν η Χαλκίδα,  το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα KICKBOXING 2021, στις κατηγορίες  Ανδρών – Γυναικών, Εφήβων – Νεανίδων και Παίδων – Κορασίδων.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Παρασκευή 10, Σάββατο 11 και Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, από ώρα 07:00 έως 23:00, στο     Δημοτικό Γυμναστήριο Κανήθου «Τ. Καμπούρης».

  Για το Γραφείο Τύπου
Γιάννης Στέρπης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages