Ο ΑΚΟ Λιβαδειάς στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Κ-18 στη Χαλκίδα - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ο ΑΚΟ Λιβαδειάς στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Κ-18 στη Χαλκίδα

 
Το Σάββατο 29/5/2021 η ΕΑΣ -ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας διοργάνωσε στην πόλη της Χαλκίδας το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Κ-18. Ο ΑΚΟ Λιβαδειάς με την αγωνιστική ομάδα στίβου συμμετείχε και σ αυτό τον αγώνα με τους αθλητές και αθλήτριες να πραγματοποιούν καλές εμφανίσεις και επιτυχίες .
Αναλυτικά τα αποτελέσματα
100 μ. Ανδρών ο αθλητής Ορφέας Αρβανίτης στην 4η θέση 100 μ. εμπόδια η Ιωάννα Τσαπλαρή στην 5η θέση
200 μ. Ανδρών και 400 μ. ο Ευστάθιος Σταμέλος αντίστοιχα 5η και 2η θέση Επίσης στο ίδιο αγώνισμα 200 μ. ο Γιώργος Τόλιας 14η θέση Στα 200 μ. Γυναικών η Καλλιόπη Κολιούση 18η θέση Η Μαρία Ζουρνή 5η θέση στα 1500 μ.
Στο μήκος γυναικών η Ελένη Σφουντούρη 4η θέση
Και στη σκυτάλη 4Χ100 γυναικών οι αθλήτριες Ιωάννα Τσαπλαρή, Ελένη Σφουντούρη , Μαρία Ζουρνή και Καλλιόπη Κολιούση στην 5η θέση.
Το ΔΣ του Ομίλου συγχαίρει τους αθλητές και αθλήτριες και τους προπονητές τους Μιχάλη Τόλια και Δήμητρα Αναγνώστου.
Επίσης το ΔΣ συγχαίρει και δύο αθλήτριες για τις επιτυχίες τους στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Γεωργία Ρούλια 1η θέση στα 800 μ.στην κατηγορία Κ-18 με επίδοση 2,25 και Ευστρατία Ρούλια 1η θέση στα 1500 μ. στην κατηγορία Κ-16 οι οποίες προέρχονται από τις ακαδημίες του ΑΚΟΛ και προπονήθηκαν φέτος με την Δήμητρα Αναγνώστου προπονήτρια του Ομίλου .
Την ομάδα συνόδευσε ο πρόεδρος Χρήστος Πολατσίδης, ο Γενικός Αρχηγός Γιάννης Μίγας και ο έφορος Στίβου Ηλίας Κουκοβίνος.

Για το Δ.Σ. του Α.Κ.Ο.Λιβαδειάς

      Ο Πρόεδρος             Η Γ.Γραμματέας
Χρήστος Πολατσίδης    Φανή Παναγιώτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages