Διόδια Χαλκίδα-Σχηματάρι; Κοινό Δελτίο Τύπου περιφερειακών παρατάξεων. - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Διόδια Χαλκίδα-Σχηματάρι; Κοινό Δελτίο Τύπου περιφερειακών παρατάξεων.


Χαλκίδα, 21-5-2021

Διόδια Χαλκίδα-Σχηματάρι;
Από χθες βράδυ, τοπικά μέσα ενημέρωσης, δημοσιοποιούν έγγραφα, για έναρξη εργασιών τοποθέτησης διοδίων στο δρόμο Χαλκίδα -Σχηματάρι.
Το Δημοτικό Συμβούλιο Χαλκιδέων συνεδριάζει εκτάκτως σήμερα το βράδυ, για την αντιμετώπιση του θέματος.
Το περιφερειακό συμβούλιο σε πλήρη άγνοια και πλήρη αδράνεια.
Η περιφερειακή αρχή συγκαλεί σύσκεψη φορέων αλλά επιδεικτικά και για ακόμα μια φορά δεν καλούνται οι περιφερειακές παρατάξεις, δεν καλούνται οι περιφερειακοί σύμβουλοι.
Η περιφερειακή αρχή δεν μπήκε καν στον κόπο να ενημερώσει τους επικεφαλής των παρατάξεων, μέσα από μια τηλεδιάσκεψη ή έστω μια τηλεφωνική επικοινωνία, πριν τη σύσκεψη φορέων.
Για ακόμα μια φορά η περιφερειακή αρχή δείχνει απαξίωση στα συλλογικά όργανα της περιφέρειας, περιφρόνηση στο θεσμικό ρόλο των παρατάξεων και στους επικεφαλής τους.
Η έπαρση και η αλαζονεία στο απόγειό τους!
Ο καθένας φυσικά κρίνεται από την πολιτική του συμπεριφορά και πως αντιλαμβάνεται τόσο τη συνεργασία όσο και τη συνέργεια. 
Επί του θέματος.
Ας γνωρίζουν οι έχοντες την εξουσία και την ευθύνη, οτι εμείς, οι πολίτες της Στερεάς , δεν αιφνιδιαζόμαστε, όπως κατά καιρούς δηλώνει για διάφορα θέματα η περιφερειακή αρχή.
Ας γνωρίζουν άπαντες οι διοικούντες, οτι για μας η τοποθέτηση διοδίων στο δρόμο Χαλκίδα - Σχηματάρι, αποτελεί casus belli – αιτία πολέμου.
Οι πολίτες της Εύβοιας και της Στερεάς επιβεβαιώνουν και διατρανώνουν την αντίθεσή τους, για νέα διόδια στο δρόμο Χαλκίδα - Σχηματάρι και είναι έτοιμοι να δώσουν κι αυτή τη μάχη, αν και όποτε χρειαστεί.
Οι υπογράφοντες  για τις παρατάξεις:
"Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση" / Απόστολος Γκλέτσος
"Στερεά Υπεροχής"/ Δημήτρης Αναγνωστάκης 
"Πατρίδα μας η Στερεά"/ Κατερίνα Μπατζελή 
“Ελεύθερη Στερεά”/ Αντώνης Βούλγαρης
Η ανεξάρτητη Π.Σ. /Καρύκα Άννα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages