Γιάννης Λαλανίτης, Ώρα για ξεκάθαρες κουβέντες - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Γιάννης Λαλανίτης, Ώρα για ξεκάθαρες κουβέντες

Γιάννης Λαλανίτης
Λοιπόν, σιγά σιγά να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα και να λέμε την σκάφη σκάφη και τα σύκα σύκα. Εγώ ανήκω στο χώρο της κεντροδεξιάς, είμαι μέλος της ΝΔ. Αυτή την πολιτική μου  καταγωγή δεν την έκρυψα και δεν την κρύβω ποτέ. Έχω μάθει να Πολιτεύομαι με ανοικτά χαρτιά Η παρουσία μου η δική μου και πολλών άλλων στο συνδυασμό του δήμαρχου.Χρήστου Παγώνη έρχεται να ενισχύσει το ρόλο.των μελών της ΝΔ, στην ενότητα ,στους νέους ορίζοντες που πρέπει να ανοιχτούν παντού, κυρίως στην .λαϊκή βαση.προκειμένου.να υπηρετηθεί και να υλοποιηθεί το πάνδημο πλέον αίτημα της πολιτικής αλλαγής.
Είμαι ευτυχής που σε αυτή την.δημοτική παράταξη συναντώ ανθρώπους,που τους ξαναείδα ,το καλοκαίρι του.2015',στο.κίνημα " Μένουμε Ευρώπη ,που μαζί είπαμε το ναι στο περιβόητο δημοψήφισμα της ιδιας περιόδου.
ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ,γύρω από την αυτοδιοίκηση και εφόσον εκλεγώ, είναι ξεκάθαρες ΧΡΗΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, διαφάνεια παντού, κανένα παιδί εκτός παιδικών σταθμών, πειραματικά.σχολεία σε κάθε περιφέρεια, ενίσχυση της αριστείας παντού σε όλους τους τομείς, ενίσχυση.της οικογένειας, ενίσχυση.των οικονομικά πιο αδυνάτων μέσα από την θεσμοθέτηση.του ελάχιστου εγγυημένου.εισοδήματος και την διαχείριση του από την αυτοδιοίκηση, μεταφορά του ΕΝΦΙΑ στην τοπική αυτοδιοίκηση, αξιολόγηση.του ανθρώπινου δυναμικού και αξιοκρατία.παντού, συνεργασία.ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, για το καλύτερο.αποτέλεσμα σε όφελος του κοινωνικού συνόλου. Αυτά για να ξεκαθαρίζουμε νωρίς τις θέσεις μας, Χωρίς αστερίσκους. Γιατί πιστεύω, ότι η αλήθεια στην πολιτική είναι ο μόνος δρόμος που μπορούμε.να ακολουθήσουμε. Οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν.ξεκάθαρα τι.και γιατί ψηφίζουν' Άλλωστε ο λαϊκισμός και.η ωραιοποίηση των πραγμάτων , είναι.έννοιες μη συμβατές με εμενα.

*************************************************************************



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages