Κατασβέσεις πυρκαγιών - Sourta-Ferta

Post Top Ad

•    Κατάσβεση πυρκαγιάς πραγματοποιήθηκε την 03-03-2018 και περί ώρα 13:00 στην περιοχή «ΣΤΟΜΙΟ-ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» Τ.Κ Οξυλίθου. Η πυρκαγιά  εκδηλώθηκε εντός αγροκτήματος, όπου γίνονταν εργασίες καύσης ελιόκλαρων και επεκτάθηκε σε παρακείμενες  εκτάσεις. Κάηκαν περίπου εκατό (100) στρέμματα με ξηρά χόρτα, ελιές, πουρνάρια, σχοίνα, απίφανα, αστιφιές και αγριελιές. Στην επιχείρηση κατάσβεσης έλαβαν μέρος είκοσι δύο (22) πυροσβέστες με έντεκα (11) οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας και των Κλιμακίων Αλιβερίου, Καρύστου, Λίμνης και Κύμης καθώς επίσης και εθελοντικές δυνάμεις της περιοχής. Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό Γραφείο.
•    Κατάσβεση πυρκαγιάς πραγματοποιήθηκε την 04-03-2018 και περί ώρα 00:55 στην οδό 28ης Οκτωβρίου, στη Δ.Κ Βασιλικού, του Δήμου Χαλκιδέων. Η πυρκαγιά  εκδηλώθηκε σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο που βρισκόταν παρκαρισμένο στον αύλειο χώρο της κατοικίας του ιδιοκτήτη. Από την πυρκαγιά κάηκε ολοσχερώς ο χώρος του κινητήρα και το μπροστινό μέρος της καμπίνας του οχήματος.  Στην επιχείρηση κατάσβεσης έλαβαν μέρος πέντε (5) πυροσβέστες με δύο (2) οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας. Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό Γραφείο.
•    Κατάσβεση πυρκαγιάς πραγματοποιήθηκε την 04-03-2018 και περί ώρα 14:00 στην Τ.Κ Νεοχωρίου, του Δήμου Κύμης Αλιβερίου. Η πυρκαγιά  εκδηλώθηκε σε δασική έκταση και κάηκαν περίπου τρία (3) στρέμματα  με ξηρά χόρτα και βάτα.  Στην επιχείρηση κατάσβεσης έλαβαν μέρος πέντε (5) πυροσβέστες με δύο (2) οχήματα του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αλιβερίου. Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό Γραφείο.
•    Κατάσβεση πυρκαγιάς πραγματοποιήθηκε την 06-03-2018 και περί ώρα 11:25 στην περιοχή «ΚΑΜΠΟΣ» Δ.Κ Αλιβερίου, του Δήμου Κύμης Αλιβερίου. Η πυρκαγιά  εκδηλώθηκε σε γεωργική έκταση και κάηκε περίπου ένα (1) στρέμμα με ξηρά χόρτα.  Στην επιχείρηση κατάσβεσης έλαβαν μέρος τρεις (5) πυροσβέστες με δύο (2) οχήματα του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αλιβερίου. Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό Γραφείο.
•    Κατάσβεση πυρκαγιάς πραγματοποιήθηκε την 06-03-2018 και περί ώρα 20:00 στην οδό Βελισαρίου 26, στη Δ.Κ Ψαχνών, του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων. Η πυρκαγιά  εκδηλώθηκε σε κουζίνα μονοκατοικίας. Από την πυρκαγιά κάηκαν ηλεκτρικές συσκευές, έπιπλα και μαγειρικά σκεύη, ενώ από τους καπνούς ρυπάνθηκε όλη η κατοικία.  Στην επιχείρηση κατάσβεσης έλαβαν μέρος τρεις (3) πυροσβέστες με ένα (1) όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας και πέντε (5) εθελοντές με δύο (2) οχήματα του Εθελοντικού Συλλόγου Ψαχνών. Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό Γραφείο.
•    Κατάσβεση πυρκαγιάς πραγματοποιήθηκε την 06-03-2018 και περί ώρα 21:05 στη θέση «ΠΛΑΤΑΝΑΤΣΙ» του οικισμού «ΠΑΡΑΜΕΡΙΤΕΣ» της Τ.Κ Αγίου Λουκά, του Δήμου Κύμης Αλιβερίου. Η πυρκαγιά  εκδηλώθηκε εντός αγροκτήματος μέσα στο οποίο γίνονταν εργασίες καύσεις ελιόκλαρων και κάηκε περίπου ενάμισι (1,5) στρέμμα  με ξηρά χόρτα και βάτα. Σε κοντινή απόσταση από το αγρόκτημα, στις όχθες ενός ρέματος βρέθηκε απανθρακωμένος ο ιδιοκτήτης του αγροκτήματος Τ.Δ ετών 66 κάτοικος εν ζωή Πειραιά.  Στην επιχείρηση κατάσβεσης έλαβαν μέρος τέσσερις (4) πυροσβέστες με δύο (2) οχήματα του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αλιβερίου. Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό Γραφείο.
•    Κατάσβεση πυρκαγιάς πραγματοποιήθηκε την 06-03-2018 και περί ώρα 22:45 στη θέση «ΦΛΩΡΟΣ» Τ.Κ. Στροπώνων, του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων. Η πυρκαγιά  εκδηλώθηκε σε δάσος έκταση και κάηκαν περίπου δύο (2) στρέμματα με ρείκια και έλατα.  Στην επιχείρηση κατάσβεσης έλαβαν μέρος δέκα (10) πυροσβέστες με πέντε (5) οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας και δύο (2) εθελοντές με ένα (1) όχημα του Εθελοντικού Συλλόγου Ψαχνών. Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό Γραφείο.
•    Κατάσβεση πυρκαγιάς πραγματοποιήθηκε την 07-03-2018 και περί ώρα 11:00 στην Τ.Κ Ζαράκων, του Δήμου Κύμης Αλιβερίου. Η πυρκαγιά  εκδηλώθηκε σε δασική έκταση και κάηκε περίπου ένα (1) στρέμμα  με βάτα, σχοίνα και πουρνάρια.  Στην επιχείρηση κατάσβεσης έλαβαν μέρος τέσσερις (4) πυροσβέστες με δύο (2) οχήματα του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αλιβερίου και τέσσερις (4) εθελοντές με δύο (2) οχήματα του Εθελοντικού συλλόγου Στύρων. Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό Γραφείο.
•    Κατάσβεση πυρκαγιάς πραγματοποιήθηκε την 07-03-2018 και περί ώρα 11:00 στην Τ.Κ Ζαράκων, του Δήμου Κύμης Αλιβερίου. Η πυρκαγιά  εκδηλώθηκε σε δασική έκταση και κάηκε περίπου ένα (1) στρέμμα  με βάτα, σχοίνα και πουρνάρια.  Στην επιχείρηση κατάσβεσης έλαβαν μέρος τέσσερις (4) πυροσβέστες με δύο (2) οχήματα του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αλιβερίου και τέσσερις (4) εθελοντές με δύο (2) οχήματα του Εθελοντικού συλλόγου Στύρων. Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό Γραφείο.
•    Κατάσβεση πυρκαγιάς πραγματοποιήθηκε την 07-03-2018 και περί ώρα 11:40 στη θέση «ΑΓΡΙΛΙΖΕΣ» Τ.Κ Γαβαλά, του Δήμου Κύμης Αλιβερίου. Η πυρκαγιά  εκδηλώθηκε εντός αγροκτήματος, όπου γίνονταν εργασίες καύσης ελιόκλαρων από τον ιδιοκτήτη του και επεκτάθηκε σε παρακείμενες  εκτάσεις. Κάηκε περίπου ενάμισι (1,5) στρέμμα με ξηρά χόρτα,  πουρνάρια, σχοίνα, απίφανα, αστιφιές και βάτα. Στην επιχείρηση κατάσβεσης έλαβαν μέρος τέσσερις (4) πυροσβέστες με δύο (2) οχήματα του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αλιβερίου. Για την πυρκαγιά συνελήφθηκε στα όρια του αυτοφώρου από άνδρες του Ανακριτικού Τμήματος, ο Ρ.Δ, ετών 72, ο οποίος με εντολή του Εισαγγελέα Υπηρεσίας αφέθηκε ελεύθερος.
•    Κατάσβεση πυρκαγιάς πραγματοποιήθηκε την 07-03-2018 και περί ώρα 15:30 στην οδό Ήρας 29, στη Δ.Κ Καρύστου, του Δήμου Καρύστου. Η πυρκαγιά  εκδηλώθηκε σε κουζίνα διαμερίσματος. Από την πυρκαγιά κάηκαν ηλεκτρικές συσκευές, πλαστικά αντικείμενα, έπιπλα, συσκευές φωτισμού, μαγειρικά σκεύη και από τους καπνούς ρυπάνθηκε όλη η κατοικία.  Στην επιχείρηση κατάσβεσης έλαβαν μέρος τέσσερις (4) πυροσβέστες με δύο (2) οχήματα του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Καρύστου. Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό Γραφείο.
•    Κατάσβεση πυρκαγιάς πραγματοποιήθηκε την 07-03-2018 και περί ώρα 16:35 στην οδό Αθανασίου Γκορτζή, στη Δ.Κ Χαλκίδας, του Δήμου Χαλκιδέων. Η πυρκαγιά  εκδηλώθηκε σε πλαστικό κάδο απορριμμάτων που βρισκόταν εντός του αύλειου χώρου του 1ου Γυμνασίου Χαλκίδας. Από την πυρκαγιά κάηκε ένας πλαστικός κάδος με τα εντός αυτού απορρίμματα και από τους καπνούς ρυπάνθηκε τμήμα του εξωτερικού τοίχου του κτιρίου.  Στην επιχείρηση κατάσβεσης έλαβαν μέρος δύο (2) πυροσβέστες με ένα (1) όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας. Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό Γραφείο.
•    Κατάσβεση πυρκαγιάς πραγματοποιήθηκε την 08-03-2018 και περί ώρα 11:50 στην οδό Λογοθέτη 4, στη Δ.Κ Χαλκίδας, του Δήμου Χαλκιδέων. Η πυρκαγιά  εκδηλώθηκε σε κουζίνα μονοκατοικίας. Από την πυρκαγιά κάηκαν ηλεκτρικές συσκευές, έπιπλα και μαγειρικά σκεύη, ενώ από τους καπνούς ρυπάνθηκε ο χώρος της κουζίνας.  Στην επιχείρηση κατάσβεσης έλαβαν μέρος πέντε (5) πυροσβέστες με δύο (2) οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας. Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό Γραφείο.


                                        ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
                                                            ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                    Email: xalkida@psnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages