Α.Ο. Πισσώνα - Ακαδημία Ν.Αρτάκης 3 - 0 - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Α.Ο. Πισσώνα - Ακαδημία Ν.Αρτάκης 3 - 0

Στο γήπεδο του Πισσώνα έγινε σήμερα το μεσημέρι Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2017 ο αγώνας του 2ου ομίλου της Γ' κατηγορίας του πρωταθλήματος ΕΠΣΕ.
Η ομάδα του Πισσώνα είχε σε όλη την διάρκεια του αγώνα την υπεροχή αλλά μέχρι να πετύχει το πρώτο γκολ και να πιστέψει στην υπεροχή του, οι χαμένες ευκαιρίες για γκολ διαδέχονταν η μία την άλλη. Το πρώτο γκολ ήρθε περίπου στα μισά του Α ημιχρόνου, άλλαξε η ψυχολογία της ομάδας και πλέον ήταν θέμα χρόνου τα επόμενα γκολ και το τελικό σκορ 3-0.

Η έλευση στην ομάδα του νέου προπονητή Κώστα Παπαρίδη, μετά τον ευδόκιμο τερματισμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας, άλλαξε τελείως την ψυχολογία και τον τρόπο παιξίματος της ομάδας και έδειξε ότι το ντεπούντο του στην προπονητική στηρίζεται σε γνώσεις,υπομονή και επιμονή και αγάπη προς το άθλημα, στοιχεία για μια λαμπρή καριέρα απο εδώ και πέρα στην τεχνική ηγεσία των ομάδων.

Η ομάδα της Ακαδημίας της Νέας Αρτάκης, μια νεανική και τεχνική ομάδα από την αρχή του αγώνα μπήκε φοβισμένα στον αγώνα και το αίσθημα αυτό δεν μπόρεσε να το αποβάλει, λιγοστές οι καλές ευκαιρίες, μέχρι το τέλος του αγώνα και αρκέστηκε στην διαχείριση της ήττας μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.

Φωτογραφίες του αγώνα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages