Μια απάντηση στον κ. Συμεών Κεδίκογλου. - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Μια απάντηση στον κ. Συμεών Κεδίκογλου.

Κάποιοι που το μόνο που σκέφτονταν, όταν κυβερνούσαν τα τελευταία 5 χρόνια, ήταν οι περικοπές δαπανών για την υγεία, η διάλυση όλων των δομών της και οι αθρόες απολύσεις γιατρών και νοσηλευτών, σήμερα είναι φυσικά δύσκολο να πιστέψουν ότι κάποιοι άλλοι παλεύουν για να ισορροπήσουν το σύστημα, να αυξήσουν τις δαπάνες για την υγεία αλλά και να προχωρήσουν για πρώτη φορά σε προσλήψεις προσωπικού.
Αναφέρω ενδεικτικά, τον διορισμό 686 μόνιμων ιατρών, 762 επικουρικών ιατρών, 400 νοσηλευτών -τριών, 185 διασωστών του ΕΚΑΒ  (ενώ ακολουθούν άλλοι 2.440 αντίστοιχων θέσεων), αλλά και την αύξηση δαπανών στους κωδικούς 210, 230, 240 και 260 του Κρατικού Προϋπολογισμού που αφορούν το Υπουργείο Υγείας. Σε όλα τα παραπάνω έρχεται να προστεθεί και η δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των ανασφάλιστων συμπολιτών μας.
Αυτό βέβαια δεν αρέσει γιατί ακριβώς δείχνει τη διαφορά μας και γι’αυτό το λόγο καταφεύγουν στο μόνο που ξέρουν να κάνουν καλά, στην ύβρη και στη χυδαιότητα.
Δεν θα ακολουθήσω τον κ. Συμεών Κεδίκογλου στο δρόμο αυτό, άλλωστε αυτά δείχνουν και τον χαρακτήρα του ανδρός.
Εμείς θα παλεύουμε καθημερινά για την βελτίωση των υποδομών υγείας αλλά και άλλων υποδομών (οδικό δίκτυο της Εύβοιας), όπου όλα αυτά τα χρόνια είχε εγκαταλειφθεί στην τύχη του με αποτέλεσμα ο Νομός να έχει ακόμη το ίδιο οδικό δίκτυο από το 1960.
Θα συνιστούσα λοιπόν, όταν αναφέρονται με υβριστικά σχόλια σε άλλους, να κοιτάξουν πρώτα τον καθρέφτη τους.
Αναστάσιος (Τάσος) Πρατσόλης
Βουλευτής Ευβοίας ΣΥΡΙΖΑ


************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages