Μεγάλη ομάδα ...μικρόψυχη απόφαση - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Μεγάλη ομάδα ...μικρόψυχη απόφαση

Συνεπείς στο πρόγραμμα αγώνων του Σαββατοκύριακου βρέθηκα, μεταξύ άλλων, στο Ενωσιακό για φωτορεπορτάζ του αγώνα μεταξύ της ΑΕΚ Χαλκίδος και του Παντριαδικού. Βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι ομάδες και μεταξύ άλλων φωτορεπόρτερς φωτογραφίσαμε την ομάδα της Τριάδας και όταν προχωρήσαμε προς την ομάδα της ΑΕΚ ο αρχηγός της ομάδα κ. Παπαιωάννου με μία κίνηση του χεριού του και δια ζώσης μας ενημερώνει ότι η ομάδα δεν θέλει να βγάλει φωτογραφία.

Σεβαστή η απόφαση του αρχηγού αλλά πιστεύω άστοχη διότι αφενός οι μεγάλες ομάδες όπως η ΑΕΚ ανήκουν σε όλο τον φίλαθλο κόσμο και στην προκειμένη περίπτωση η φωτογράφηση ήταν δημόσια και κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί παραβίαση ιδιωτικού  χώρου και αφετέρου στοιχειώδεις κανόνες συμπεριφοράς επιβάλουν τον σεβασμό σε ανθρώπους που αμισθί,με δικά τους έξοδα και προσωπικό κόπο τρέχουν στους αγωνιστικούς χώρους για την προβολή του αθλήματος και όλων των παραγόντων που στελεχώνουν μια ομάδα.

Θέλω να πιστεύω ότι οι άνθρωποι της ομάδας θα ξαναδούν την απόφασή τους και οι άνθρωποι του αθλητικού φωτορεπορτάζ να κάνουν την δουλειά τους ή θα πρέπει να στραφούμε προς "μικρότερες ομάδες" των τοπικών και μεγάλων κατηγοριών που καθημερινά και χωρίς μεμψιμοιρίες φωτογραφίζονται σε όλα τα γήπεδα του κόσμου.  


************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages