Αταξική και ίση μεταχείριση των διεφθαρμένων! - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Αταξική και ίση μεταχείριση των διεφθαρμένων!

Του Θανάση Νικολαΐδη.
ΑΠΟΛΥΟΥΝ καθηγητές και καθαρίστριες! Οι πρώτοι εγκαταλείπουν τα σχολεία για την περεταίρω αμορφωσιά του μαθητόκοσμου, οι δεύτερες τα υπουργεία των βολεμένων. Δεν πέρασαν από κόσκινο οι διορισμένοι και αραχτοί σε πόστα εκεί, στα υπουργεία των υπεράριθμων, με τους εργατικούς ένα με τους κηφήνες δίπλα στην εξουσία. Ούτε έναν της βουλής «εργαζόμενο» και απ’ το παράθυρο μπασμένο απολύουν, ένα πλαστό πτυχίο δεν μας (επ)έδειξαν τραβώντας απ’ το αυτί τον αμαρτωλό κι απ’ το μανίκι τον πλαστογράφο.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΛΜΕ με προέδρους και ΕΛΜΕ, υπάρχουν καθηγητές που ξεσηκώνονταν μη…περάσει ο φασισμός. Δεν ξενυχτούν πια στις καφετέριες συζητώντας για την ΑΤΑ του Ανδρέα και για του Καλαμπόκες της Ν.Δ. Οι πολλοί μετρίασαν τις απαιτήσεις υποστέλλοντας τη σημαία και οι ολίγοι συνεχίζουν τρυπώνοντας στα σπίτια για παράνομο ιδιαίτερο.
Η ΟΛΜΕ, λοιπόν, που κατέβαζε το ασκέρι της μην περάσουν οι δυο (επιπλέον) ώρες τη βδομάδα «δεν είδε και δεν άκουσε» για μέλη της που τα πετούν στο δρόμο. Κάποτε «έριχνε κυβερνήσεις» και σήμερα δεν μπαίνει στον κόπο για μια 2/ωρη στάση-συμπαράσταση.
ΚΑΙ, βέβαια, το πεζοδρόμιο του μαξιμαλισμού «πέθανε», αλλά η αδικία ζει και βασιλεύει. Με τους βολεμένους απείραχτους και τους διωκόμενους στη σιγουριά του κελιού. Εκεί μετρούν τις μέρες που απομένουν για τη…λευτεριά. Τους περιμένει το (κρυμμένο) χρήμα-κληρονομιά στους απογόνους και η μισή ντροπή δική τους. Των απολυμένων τα παιδιά θα ψάχνουν για δουλειά και των κλεφταράδων οι γόνοι θα δηλώνουν «άνεργοι». Ανεπάγγελτοι εισοδηματίες που θα κλέβουν την εφορία, κατά συνήθεια και παράδοση.
ΤΑ σκάνδαλα σκαστά και δεν είδαμε (ακόμα) κανέναν απολυμένο του ΕΣΥ. Το’ ξεραν για τη φάμπρικα του υπερτιμημένου ιατρικού υλικού, κάποιοι έβλεπαν τους «κουβάδες» κι άλλοι τους χρησιμοποιούσαν. Εκεί  πετούσαν ανέγγιχτο το πανάκριβο υλικό, για να ξαναπαραγγελθεί καινούριο απ’ τους «λειτουργούς» του κυκλώματος που «ένιοι» φορούσαν την άσπρη μπλούζα.
ΔΕΝ βγάζεις άκρα στην Ελλάδα της ρεμούλας. Να υπήρχε, τουλάχιστον ίση μεταχείριση των διεφθαρμένων…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages