Περιφερειακή σύσκεψη όλων των Διοικητικών Συμβουλίων των συνταξιουχικών σωματείων της Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Περιφερειακή σύσκεψη όλων των Διοικητικών Συμβουλίων των συνταξιουχικών σωματείων της Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ(ΣΕΑ) ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ  – OAEE  –  ΙΚΑ  Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ

Μετά την μεγαλειώδη Πανελλαδική Συγκέντρωση στις 20 του περασμένου Μάρτη, οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις συνεχίζουμε τον αγώνα μας μέχρι την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας. 
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  ΚΑΙ ΕΥΒΟΙΑΣ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΙΟΥΝΗ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η περιφερειακή σύσκεψη όλων των Διοικητικών  Συμβουλίων των συνταξιουχικών σωματείων  της Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας την Τρίτη 12 Μαϊου, ώρα 10.30 π.μ. στη Λιβαδειά.

Από την Εύβοια συμμετείχαν τα Δ.Σ.  των  Συνταξιουχικών Σωματείων ΙΚΑ- ΟΑΕΕ- ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ(Δημόσιο)

Από τη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα (ΣΕΑ) των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων  παραβρέθηκαν και μίλησαν:
Από το ΙΚΑ:  Τόλης Γιάννης, αναπληρωτής γραμματέας 
Από τον ΟΑΕΕ: Γκούβας Μάκης, οργανωτικός γραμματέας
Από την ΠΟΠΣ: Γεροπαναγιώτη Κατερίνα μέλος του Δ. Σ της ΠΟΠΣ

Στη σύσκεψη παραβρέθηκε και ο γ. γραμματέας  του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς Τασιούδης Ορέστης  ο οποίος δήλωσε τη στήριξη στα δίκαια αιτήματα των συνταξιούχων και τη συμπόρευση σε κοινούς αγώνες.

Στις τοποθετήσεις επισημάνθηκαν οι ευθύνες της σημερινής και των προηγούμενων κυβερνήσεων που τσάκισαν κατακτήσεις, δικαιώματα  και πετσόκοψαν τις συντάξεις, ότι οι συνταξιούχοι δεν μπορούν να καλύψουν πια ούτε τις βασικές ανάγκες τους με την ακρίβεια, τα τιμολόγια που πήραν φωτιά, τα πανάκριβα φάρμακα, την εμπορευματοποίηση της υγείας…

Όλοι επικαλούνται τα δημοσιονομικά ελλείμματα, όταν από τις περικοπές μας εισπράττουν 10,5 δισεκατομμύρια τον χρόνο, όταν τα πρωτογενή πλεονάσματα από την δυστυχία μας έφθασαν πέρσι, τα 11.5 δις και φέτος 4.4 το πρώτο 3μηνο του έτους. 

Αντί λοιπόν η κυβέρνηση μετά από 15 χρόνια περικοπών στις συντάξεις, να δώσει πραγματικές αυξήσεις, προχώρησε  στη γνωστή της, προσφιλή επιδοματική πολιτική κοροϊδία, με τα ψίχουλα των 250 ευρώ που έγιναν 300….

Αυτά που διεκδικούμε τα έχουμε δουλέψει, τα έχουμε πληρώσει είναι δικά μας χρήματα. Δεν δεχόμαστε την κοροϊδία ότι δεν αντέχει η οικονομία όταν τεράστια κονδύλια δίνονται τους επιχειρηματικούς ομίλους και την πολεμική οικονομία, για εξοπλισμούς για επικίνδυνα πολεμικά παιχνίδια.

Διεκδικούμε όλα όσα δικαιούμαστε. Συμμετέχουμε στους αγώνες μαζικά.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΙΟΥΝΗ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages