Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνεται ότι, λόγω των καιρικών φαινομένων, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται ως ακολούθως:
Νομός Ευρυτανίας
Διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης – παγετού, από την 12η χ/θ έως την 25η χ/θ της Επ.Ο. Καρπενησίου – Φουρνάς – Καρδίτσας.
Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, στα κάτωθι σημεία του οδικού δικτύου:
·
Από την 12η χ/θ
έως την 24η χ/θ της Επ.Ο. Καρπενησίου – Κρικέλλου – Δομνίστας.
·
Από την 25η χ/θ
έως την 48η χ/θ της Επ.Ο. Καρπενησίου – Φουρνάς – Καρδίτσας.
·
Από την 8η χ/θ
έως την 35η χ/θ της Επ.Ο. Καρπενησίου – Στενώματος – Δομιανών.
·
Από την 8η χ/θ
έως την 33η χ/θ της Επ.Ο. Καρπενησίου – Φιδακίων – Αγίας Βλαχέρνας.
· Από την 5η χ/θ έως την 8η χ/θ της Π.Ε.Ο. Καρπενησίου – Λαμίας.
Νομός Φθιώτιδας
Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, από την 59η χ/θ έως την 64,700 χ/θ της Ε.Ο. Λαμίας – Καρπενησίου.
Νομός Φωκίδας
Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, στην Επ.Ο. Άνω Πολυδρόσου – Χιονοδρονικού Κέντρου Παρνασσού.
Νομός Ευβοίας
Διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων, λόγω ανόδου στάθμης υδάτων ποταμού, σε δευτερεύουσα χωμάτινη οδό που συνδέει τις Ροβιές με την Επ.Ο. Αιδηψού – Ροβιών (Ιρλανδική διάβαση).
Υπενθυμίζεται ότι, για το σύνολο του οδικού δικτύου των Νομών Βοιωτίας, Εύβοιας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας και Φωκίδας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, είναι υποχρεωτικός ο εφοδιασμός όλων των οχημάτων με αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα, εφόσον τα οχήματα αυτά δεν φέρουν ειδικά ελαστικά.





Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου