Κατερίνα Βρανά - Ντερμπεντέρισσα - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Κατερίνα Βρανά - Ντερμπεντέρισσα

Μετά από ατελείωτες πιέσεις και ανυπομονητικές αναμονές, να που ήρθε! 

Κατερίνα Βρανά - Ντερμπεντέρισσα, οι φίλοι του γέλιου μπορούν πλέον να ανυπομονούν για μια ακόμη δόση χιούμορ και ειλικρινείας! 

Παράταση λοιπόν, γιατί η Ντερμπεντέρισσα δεν έχει ακόμα πει όλα τα αστεία της! Όσοι δεν πρόλαβαν ακόμα να γελάσουν με τις απίθανες παρατηρήσεις της Κατερίνας Βρανά, ας βιαστούν να απολαύσουν μια βραδιά γεμάτη γέλιο και ειλικρίνεια! 

Η Κατερίνα Βρανά επιστρέφει για δεύτερη χρονιά με την «Ντερμπεντέρισσα» μετά τις sold-out παραστάσεις στο Θέατρο Αργώ. Αυτή η solo stand-up comedy παράσταση είναι απλά εθιστική, τρυφερή και ιδανική για να παρατείνετε τη θερινή ανεμελιά σας. Όσοι δεν την έχετε δει ακόμη, μην χάσετε την ευκαιρία - κλείστε άμεσα το εισιτήριο για μια τέλεια βραδιά γεμάτη γέλιο!

Στην παράσταση, η Κατερίνα αναλύει με χιούμορ τα τέσσερα μοναδικά επαγγέλματα που, κατά την άποψή της, δεν μπορεί να κάνει μια γυναίκα. Επίσης, αποκαλύπτει την πιο κολλητή της φίλη, που την ακολουθεί σαν στόκερ στις πιο ακατάλληλες στιγμές, ενώ εξηγεί πώς ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες μπορεί να φτιάξει τη μέρα σας. Με χιούμορ αναλύει το γιατί οι ενδυματολογικές επιλογές των ανδρών παραμένουν περιορισμένες, ακόμη και όταν οι καιροί αλλάζουν.

Η Κατερίνα, με το χαρακτηριστικό της στυλ και ματιά, εξετάζει πώς η αναπηρία έχει επηρεάσει τη θηλυκότητά της, τη σεξουαλικότητά της και το χιούμορ της. Μιλάει επίσης για τις μικρές και μεγάλες χαρές που μπορούν να φτιάξουν την ημέρα μας.

Μη χάσετε αυτήν την ευκαιρία να ζήσετε μια βαθιά ειλικρινή και απολαυστική εμπειρία, καθώς η Κατερίνα Βρανά μοιράζεται τις παρατηρήσεις της για τον κόσμο γύρω μας με τον δικό της μοναδικό τρόπο. Μην χάσετε το απολαυστικό χιούμορ της «Ντερμπεντέρισσας»!

📌Πληροφορίες
Κατερίνα Βρανά - Ντερμπεντέρισσα
🕤Έναρξη 21:30, 
⏳Διάρκεια 90’
📍Arch Club
Κωνσταντινουπόλεως 111, Βοτανικός

🎫Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση: 15€, στην πόρτα 19€

🎫Εισιτήρια προπωλούνται μέσω more.com και στα δίκτυα καταστημάτων των: (Public, Nova, Media Markt, βενζινάδικα Shell, BP, EKO, Metro, My Market).

🎫Προπώληση Εισιτηρίων: https://www.more.com/.../katerina-brana-ntermpenterissa.../

📞Οι θέσεις είναι σε τραπέζια των 4-6 ατόμων οι θέσεις ορίζονται με σειρά προτεραιότητας, σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε κράτηση σε μπροστινό τραπέζι μπορείτε να καλέσετε στο 6983803547 (κράτηση 2 έως 6 άτομα)

🎫Ειδική τιμή εισιτηρίου Θέασης (Α.με.Α. / άνεργοι / φοιτητές / ειδικές κατηγορίες με την επίδειξη της αντίστοιχης κάρτας): 11€ και 12€

Παραγωγή: HAH Comedy / TMR Entertainment Group

*Ο χώρος είναι προσβάσιμος σε ΑμεΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages