Στην τελετή ονοματοδοσίας της αίθουσας «Λάμπρος Γκάνης», η Δήμαρχος Χαλκιδέων - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Στην τελετή ονοματοδοσίας της αίθουσας «Λάμπρος Γκάνης», η Δήμαρχος Χαλκιδέων

Στην τελετή ονοματοδοσίας της αίθουσας του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκίδας σε Αίθουσα Δικηγόρων «Λάμπρος Γκάνης», που πραγματοποιήθηκε χθες, Παρασκευή 26 Απριλίου 2024, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ.κ Χρυσόστομο, παρευρέθηκε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.
Στην σύντομη ομιλία της, η Δήμαρχος έδωσε συγχαρητήρια στον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκίδας για την πρωτοβουλία και τόνισε 
«Ως Δήμαρχος, εκφράζοντας και τους προηγούμενους Δημάρχους, πιστεύω ότι ήταν τιμή για την πόλη που είχε τόσα χρονιά στη θέση αυτή, τον Λάμπρο Γκάνη, γιατί ήταν πάντοτε αρωγός σε κάθε προσπάθεια, κάθε Δημοτικής αρχής, σε όλα τα κρίσιμα και σοβαρά ζητήματα. Στο μείζον θέμα της ίδρυσης του Εφετείου Εύβοιας ήταν ένας πραγματικός ηγέτης, ένας αληθινός μπροστάρης σε όλους τους αγώνες, ο οποίος εργάστηκε σκληρά με μέθοδο και αποτελεσματικότητα. Ένα Εφετείο που πέρασε 40 κύματα για να ιδρυθεί. Συμμετείχε σε πολλά συμβούλια και φορείς, όπως το Κέντρο πρόληψης Ναρκωτικών, που ιδρύθηκε επί θητείας του, για το οποίο καθοδηγητής μας είναι ο Σεβασμιώτατος. Ως δικηγόρος και ως άνθρωπος, είχα την τιμή να θητεύσω στο πλευρό του, ως μέλος του Δ.Σ του Δικηγορικού Συλλόγου, για δύο θητείες, σε ηλικία μόλις 27 ετών και έχω να καταθέσω ότι είχε όλα τα χαρακτηριστικά που ένας σωστός διοικητής πρέπει να έχει. Ήταν σοφός, δίκαιος, αγαπούσε πολύ αυτό που έκανε, ήταν αντικειμενικός και αυτό που κατάφερνε σε εμάς, τους στενούς του συνεργάτες, ήταν να τον αγαπάμε και να τον στηρίζουμε, χωρίς καμία αμφισβήτηση και κυρίως, να του έχουμε εμπιστοσύνη. Δεν είναι τυχαίο που ήταν εκείνος που ένωσε τις παρατάξεις και τις αντιπαλότητες στο σώμα του Δικηγορικού Συλλόγου και από τότε μέχρι σήμερα, η παράδοση αυτή συνεχίζεται και ο Δικηγορικός Σύλλογος αποτελεί ένα πολύ καλό παράδειγμα για πολλούς επαγγελματικούς και όχι μόνο Συλλόγους. Ευχαριστώ τον Λάμπρο, γιατί ήταν και προσωπικά δίπλα μου σε κάθε αγώνα, σε κάθε προβληματισμό, σε κάθε επιδίωξή μου και με τιμούσε για πάρα πολλά χρόνια με την φιλία του. Εύχομαι οι επόμενες γενιές να μάθουν την προφορά του και να τον μνημονεύουν πάντα», ανέφερε η Δήμαρχος Χαλκιδέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages