Τον Δήμο Χαλκιδέων επισκέφθηκε ο Ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπολος - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Τον Δήμο Χαλκιδέων επισκέφθηκε ο Ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπολος

Τον Δήμο Χαλκιδέων και το γραφείο ΑμεΑ του Δήμου επισκέφθηκε σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου 2024, ο Ευρωβουλευτής κ. Στέλιος Κυμπουρόπουλος, τον οποίο υποδέχτηκαν η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, μαζί με Αντιδημάρχους.
Η Δήμαρχος ενημέρωσε τον κ. Κυμπουρόπουλο για τις παροχές και τα προνόμια που προσφέρει ο Δήμος σε κάθε πολίτη και επισκέπτη ΑμεΑ, μέσω της κάρτας ΑμεΑ που έχει δημιουργήσει, καθώς και για την πλατφόρμα Safe AmeA, που λειτουργεί πιλοτικά και δίνει τη δυνατότητα σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης να είναι συνδεδεμένα τα κινητά των εγγεγραμμένων και η Πολιτική Προστασία με τη γραμμή 112, ώστε να ενημερώνονται για οτιδήποτε χρειαστεί.
Επιπλέον, ανέφερε την ανάγκη βελτίωσης των υποδομών και τα έργα που εκτελούνται και σχεδιάζονται, με κύριο σκοπό την εξασφάλιση προσβασιμότητας των ΑμεΑ σε όλο τον Δήμο Χαλκιδέων, χωρίς εμπόδια. 
Ο κ. Κυμπουρόπουλος τόνισε ότι, θα είναι αρωγός σε κάθε δράση και ενέργεια του Δήμου, που έχει ως στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών ΑμεΑ και την ισότιμη πρόσβασή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages