Στη 33η Γενική Συνέλευση και τις εκλογές της Ε.Δ.Ε.Υ.Α, η Δήμαρχος Χαλκιδέων - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Στη 33η Γενική Συνέλευση και τις εκλογές της Ε.Δ.Ε.Υ.Α, η Δήμαρχος Χαλκιδέων

Στην 33η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης-Αποχέτευσης (Ε.Δ.Ε.Υ.Α.), που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024 στα Χανιά, συμμετείχαν η Δήμαρχος Χαλκιδέων και μέλος του Δ.Σ της Ε.Δ.Ε.Υ.Α Έλενα Βάκα, η Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Χ Ιωάννα Δαριβέρη και ο Γενικός Διευθυντής της Δ.Ε.Υ.Α.Χ Σταμάτης Κανάρης.

Στην κρίσιμη αυτή Γενική Συνέλευση, συζητήθηκαν οι κοινοί προβληματισμοί, σχετικά με το μέλλον των Δ.Ε.Υ.Α, ενόψει των προτεινόμενων μεταρρυθμίσεων και τον κυβερνητικό σχεδιασμό για συγχωνεύσεις, ενώ κατατέθηκε και η πρόταση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε) σε συνεργασία με την Ε.Δ.Ε.Υ.Α, η οποία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας. 
Επιπλέον, συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλες οι επιχειρήσεις ύδρευσης, όπως η υποστελέχωση και η μη δυνατότητα πρόσληψης νέου προσωπικού, το υπέρογκο ενεργειακό κόστος, για το οποίο δεν έχουν επιδοτηθεί ποτέ, καθώς και ζητήματα καθημερινότητας. 
Μετά τις τοποθετήσεις, θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Δ.Ε.Υ.Α, στις οποίες η Δήμαρχος Χαλκιδέων δεν θα είναι εκ νέου υποψήφια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages