Εγκαινιάστηκαν οι Νέες Εγκαταστάσεις του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Εγκαινιάστηκαν οι Νέες Εγκαταστάσεις του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος

Φωτογραφίες: Παρασκευή Σπυροπούλου, Μαρία Καράπα

Τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024, στο Πολιτιστικό-Πνευματικό Κέντρο της Ι. Μητροπόλεως Χαλκίδος πραγματοποιήθηκε ο εγκαινιασμός των νέων εγκαταστάσεων του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος (97,7fm).

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, παρουσία του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Σκοπέλου κ. Νικοδήμου, του αρχιμ. Θεοφυλάκτου
Τσαγκάρη-Αρχιερατικού Επιτρόπου Χαλκίδος, της Βουλευτού Ευβοίας κ. Αικατερίνης Καζάνη, του Περιφερειάρχου Στερεάς Ελλάδος κ. Φάνη Σπανού, της εκπροσώπου της Δημάρχου Χαλκιδέων κ. Αναστασίας Ψυχογιού-Αντιδημάρχου Πρόνοιας και Κοινωνικών Δομών και Αναπληρώτριας Δημάρχου, του Αντιπεριφερειάρχου Π.Ε. Ευβοίας κ. Γεωργίου Κελαϊδίτη, του κ. Ευαγγέλου Χαϊνά-εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου Κοινωνικής Μέριμνας, της κ. Δήμητρας Σακελλαράκη-αρμόδιας Αντιδημάρχου για θέματα Πολιτισμού και Τουρισμού, του κ. Ιωάννη Γαϊτανάρου-Προέδρου του ΔΑΕΕΠΕΧ και Γραμματέως το Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαλκιδέων, της Δημοτικής Συμβούλου κ. Ευδοξίας Αγουρζενιτζίδου, του Διοικητού της Σχολής Πεζικού Υποστρατήγου Κωνσταντίνου Τακόπουλου, του Διευθυντού της Αστυνομικής διευθύνσεως Ευβοίας Ταξιάρχου κ. Αθανασίου Γερογιάκομου, του Λιμενάρχου Χαλκίδος Πλοιάρχου κ. Κωνσταντίνου Φλουρή, του κ. Αλεξάνδρου Κατσιάρα-Διευθυντού του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Εκκλησίας της Ελλάδος, του κ. Δημητρίου Κοίλιαρη-Προέδρου του ομίλου SABO S.A., της κ. Ματίνας Κοίλιαρη-CEO της εταιρείας SICAP S.A., πολλών Κληρικών της Χαλκίδος, των μελών του Δ.Σ. του Ραδιοφωνικού Σταθμού, όλων των ραδιοφωνικών παραγωγών και του εμμίσθου προσωπικού του Σταθμού.

Μετά την τέλεση του Αγιασμού, ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην εικοσαετή πορεία ζωής και προσφοράς του Ραδιοφωνικού Σταθμού και απευθύνθηκε με ευγνωμοσύνη στους ανθρώπους και τους φορείς εκείνους που παραστάθηκαν ή παραστέκονται ενισχυτικά στο άμβωνα αυτό των ερτζιανών της τοπικής μας Εκκλησίας, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον πολλά κοπιάζοντα Διευθυντή του Σταθμού πρωτοπρεσβ. Ευάγγελο Γαλάνη-εφημέριο της Ενορίας Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Χαλκίδος.

Κατόπιν, αναφέρθηκε με θερμούς λόγους ευγνωμοσύνης στον κ. Δημήτριο Κοίλιαρη, ο οποίος ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου την δαπάνη μετεγκαταστάσεως και εξοπλισμού με υπερσύγχρονα μηχανήματα του Ραδιοφωνικού Σταθμού.

Έπειτα ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σκοπέλου κ. Νικόδημος ευλόγησε και έκοψε την καθιερωμένη Αγιοβασιλόπιττα των συνεργατών του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ι. Μητροπόλεως Χαλκίδος και εν συνεχεία όλοι οι παρόντες ξεναγήθηκαν στις νέες εγκαταστάσεις του Ραδιοφωνικού Σταθμού.

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages