Μ. Χατζηγιαννάκης: Απολύτως απομονωμένος ο Κ. Μητσοτάκης στο debate - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Μ. Χατζηγιαννάκης: Απολύτως απομονωμένος ο Κ. Μητσοτάκης στο debate

Την εκτίμηση πως η τηλεοπτική συζήτηση των πολιτικών αρχηγών κατέδειξε την πλήρη πολιτική απομόνωση της Νέας Δημοκρατίας έκανε ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης, μιλώντας  στο Ναυτεμπορική TV και την εκπομπή Politics.

Ο υποψήφιος βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία επεσήμανε ότι η παραδοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη πως η υπόθεση των υποκλοπών συνιστά σκάνδαλο ήταν σημαντική παρότι μισή, αφού ο απερχόμενος Πρωθυπουργός απέφυγε και πάλι να απαντήσει για τον λόγο που η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ και επανέλαβε την ανάγκη να έρθουν όλα στο φως. 

Σε ό,τι αφορά την οικονομία, ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης τόνισε πως η επενδυτική βαθμίδα αποδείχτηκε επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια απατηλό όνειρο για την κυβέρνηση, ενώ παράλληλα πρόσθεσε ότι η ΝΔ παρουσιάζει μια εικονική οικονομική πραγματικότητα, τη στιγμή που η μεγάλη πλειοψηφία των νοικοκυριών δυσκολεύονται να βγάλουν το μήνα και ακούν τον Κ. Μητσοτάκη να αποκλείει τη μείωση του ΕΦΚ και του ΦΠΑ στα βασικά είδη διαβίωσης σε περίπτωση επανεκλογής του.

Ο υποψήφιος βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως από το debate διαφάνηκαν προοδευτικές προγραμματικές συγκλίσεις, προέβλεψε πως η κάλπη θα κρύβει δυσάρεστες εκπλήξεις για την κυβέρνηση Μητσοτάκη και παρακάλεσε τους νέους ανθρώπους να πάνε να ψηφίσουν, παρά τα εμπόδια που προσπαθεί να τους βάλει η ΝΔ, αποκλείοντας την ψήφο των ανθρώπων που εργάζονται με απαιτητικά ωράρια στον τομέα του τουρισμού, μακριά από τον τόπο κατοικίας τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages