Βάνα Φρυγανιώτη: Για να δώσουμε ελπίδα στα παιδιά μας ως οφείλουμε, πρέπει να παλέψουμε για τη δημοκρατία και τη δικαιοσύνη - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Βάνα Φρυγανιώτη: Για να δώσουμε ελπίδα στα παιδιά μας ως οφείλουμε, πρέπει να παλέψουμε για τη δημοκρατία και τη δικαιοσύνη

Φίλες και φίλοι, η απόφαση μου να συμμετέχω στις εθνικές εκλογές ως υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. ήταν απόφαση ζωής.  

Μια δυνατή εμπειρία, ίσως ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια. Γνώρισα ανθρώπους σε όλες τις γωνίες της Εύβοιας. Γνώρισα πανέμορφα χωριά και ήρθα σε επαφή με όλα τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών. Βίωσα από κοντά την εγκατάλειψη, την ανεργία και την ερήμωση.

Είδα ένα διαφορετικό νησί, με πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες από ότι πίστευα και με υπέροχο ανθρώπινο δυναμικό.

Όσα κέρδισα θα τα δουλέψω και θα τα ενισχύσω, θα τα κάνω εργαλεία για την στήριξη και την ανάπτυξη που τόσο έχουμε ανάγκη. 

Εδώ θέλω να αναφέρω πως στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δεν είμαι από βίτσιο.  Δεν αναζητώ την αναγνώριση και εκτίμηση, αυτά θέλω να πιστεύω, τα έχω κερδίσει με τη στάση ζωής μου. Δεν προσπαθώ να αποκατασταθώ επαγγελματικά, το έχω καταφέρει μόνη μου στην ανοιχτή αγορά της Εύβοιας. Ούτε είχα αυτοσκοπό την εξουσία και τη δόξα.

Έχω όμως την μεγάλη ανάγκη να προσφέρω στο κοινωνικό σύνολο.  Ανάγκη ουσιαστική που επιβάλλεται στη ζωή μου και με καθοδηγεί ώστε να συμμετέχω στους κοινωνικούς αγώνες, στα κινήματα και εντέλει στην πολιτική, για έναν καλύτερο κόσμο. 

Πρέπει εδώ να αναφέρω πως η πορεία μου στις εθνικές εκλογές δεν ήταν επιτυχημένη.
Η μεγάλη μου προσπάθεια, εδώ και μήνες ως μέλος του ΣΓ του Τομέα ΜμΕ, να φέρω κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους εμπόρους, γκρεμίστηκε με τη δήλωση κεντρικού στελέχους μας σε σχέση με την φορολόγηση και την ασφάλιση και προκάλεσε σημαντικές απώλειες στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. 

Παρόλα αυτά, χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολίτες της Εύβοιας που με στήριξαν.  Οι 3.200 ψήφοι και η πρωτιά στις περιοχές που ζω και εργάζομαι, είναι για εμένα παράσημο και τόνωση για να συνεχίσω. 

Δηλώνω λοιπόν ξεκάθαρα πως ήρθα για να μείνω και πως θα είμαι, όπως και σε όλη μου την πορεία έως τώρα, αγωνίστρια και συμπαραστάτης των αδύναμων και των αδικημένων.  
Θα δώσω τους αγώνες από όπου υπάρχει ανάγκη, είτε στην κεντρική πολιτική σκηνή, είτε στην αυτοδιοίκηση. 

Συνεχίζουμε λοιπόν, λέγοντας την αλήθεια μας. Ποιοί είμαστε, τι έχουμε κάνει έως τώρα για να στηρίξουμε τον λαό και όσα είναι στα σχέδια μας για ένα καλύτερο αύριο. 

Δίνουμε την σημαντικότερη εκλογική μάχη, ώστε την Κυριακή 25 Ιούνη να έχουμε ανατρέψει την παντοδυναμία της ΝΔ, να έχουμε βάλει φρένο στις μεθοδεύσεις του ΠΑΣΟΚ και να έχουμε ενισχύσει τις δυνάμεις μας.

Φίλες και φίλοι, για να δώσουμε ελπίδα στα παιδιά μας ως οφείλουμε, πρέπει να παλέψουμε για τη δημοκρατία και τη δικαιοσύνη. Ας μην επιτρέψουμε να συνεχιστεί η εξαθλίωση και η απελπισία.

Την Κυριακή 25 Ιούνη πηγαίνουμε στις κάλπες έχοντας δεύτερη ευκαιρία να στηρίξουμε τα συμφέροντα των πολλών. 

Δεν πρέπει να τη χάσουμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages