Ανοιχτή συζήτηση για τον ρόλο των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στην εξέλιξη της ασφαλιστικής αγοράς - Sourta-Ferta

Post Top Ad

demo-image

Ανοιχτή συζήτηση για τον ρόλο των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στην εξέλιξη της ασφαλιστικής αγοράς

Στις 8 Μαΐου εκπρόσωποι της Πολιτικής και των Ασφαλιστικών Εταιρειών σε ανοιχτή συζήτηση για τον ρόλο των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στην εξέλιξη της ασφαλιστικής αγοράς»

Με την υποστήριξη και την συμβολή του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ) διοργανώνεται από την Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος (ΕΕΑΕ), την  Ένωση Συντονιστών Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ελλάδος (ΕΣΑΠΕ) και τον Σύνδεσμο Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ) ανοιχτή συζήτηση για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση με πολιτικούς και  επιφανείς εκπροσώπους Ασφαλιστικών Εταιρειών.
s-8-5-2023_
Η εκδήλωση  θα πραγματοποιηθεί στις 8 Μαΐου 2023 και ώρα 16.00 στο Αμφιθέατρο της Εθνικής Πινακοθήκης. Μέσα από δύο θεματικά πάνελ θα αναδειχθεί η αξία και η συμβολή της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης στην ανάπτυξη της αγοράς και της χώρας.

ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Α’ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

2023-05-04%20193728
Στο πρώτο πάνελ θα παρατεθούν οι απόψεις των πολιτικών κομμάτων για το παρόν και το μέλλον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης. Οι πολιτικοί που θα δώσουν απαντήσεις και θα αναφερθούν στην άποψη του κόμματός τους για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση είναι: ο κ. Παναγιώτης Τσακλόγλου (ΝΔ), η κ. 'Εφη Αχτσιόγλου (ΣΥΡΙΖΑ) και ο κ. Παύλος Χρηστίδης (ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ).

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με το καλωσόρισμα των διοργανωτών και χαιρετισμούς των επίσημων προσκεκλημένων ενώ θα παραθέσει ομιλία ο Πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.

Ο συντονισμός θα γίνει από τον δημοσιογράφο κ. Κώστα Λασκαράτο. Ερωτήματα προς τους πολιτικούς θα τεθούν από τους εκπροσώπους της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και του ΕΕΑ που θα συμμετέχουν στο πάνελ της συζήτησης.

Β’ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ 

Στο δεύτερο πάνελ, ανοιχτή συζήτηση με κορυφαία στελέχη (CEO) ασφαλιστικών εταιρειών θα έχουν εκπρόσωποι των Σωματείων (EEAE-ΕΣΑΠΕ-ΣΕΜΑ) και θα δοθούν απαντήσεις σε θέματα που αφορούν “στον ρόλο των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στην εξέλιξη της Ασφαλιστικής Αγοράς” .

Στο πάνελ οι κύριοι Ι. Καντώρος (INTERAMERICAN), Π. Δημητρίου  (GENERALI),  Χρ. Γεωργακόπουλος (ALLIANZ -ΕΥΡ. ΠΙΣΤΗ), Δ. Ζορμπάς (ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ) και Ν. Ζάχος (NP Ασφαλιστική), με τον συντονισμό του δημοσιογράφου Ι. Βερμισσώ, θα απαντήσουν σε κρίσιμα θέματα που απασχολούν τον κλάδο.

Και στα δύο πάνελ θα τεθούν ερωτήματα από τους συμμετέχοντες σε αυτά εκπροσώπους των Σωματείων και διοργανωτές της εκδήλωσης καθώς και από επαγγελματίες όλης της χώρας που έχει ζητηθεί η συμβολή τους στις ερωτήσεις. 


ΑΠΟ ΤΟ Ε.Ε.Α.

ligkros mixalakisaris_spiroglou
stratakis_277%CF%87380



Σχόλιο με χρήση !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages