Ακριώτου Θεοδώρα: Σχόλιο για την επίσκεψη Κ. Μητσοτάκη στην Εύβοια - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ακριώτου Θεοδώρα: Σχόλιο για την επίσκεψη Κ. Μητσοτάκη στην Εύβοια

Ακριώτου Θεοδώρα
Περιφερειακή Σύμβουλος ΠΕ Εύβοιας
Υπ. Βουλευτής Εύβοιας ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

Σχόλιο για την επίσκεψη Κ. Μητσοτάκη στην Εύβοια:

«Ντράπηκε και η ντροπή.

Στη Χαλκίδα το Σάββατο 6 Μαΐου ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα πραγματοποιήσει σε κεντρικό ξενοδοχείο «ομιλία και ανοικτή συζήτηση με τους πολίτες όπου θα επικεντρωθεί στην ανασυγκρότηση της βόρειας Εύβοιας, αλλά και στα έργα που έχουν δρομολογηθεί για τον νομό  » σύμφωνα με τη Νέα Δημοκρατία. 
Ξέρετε γιατί; Γιατί μπορεί. 
Ακριώτου Θεοδώρα
Μπορεί, γιατί η επικοινωνιακή βιομηχανία του θα δείξει σε πανελλαδική μετάδοση ότι νοιάστηκε και κατάφερε να ανασυγκροτήσει τη Β. Εύβοια. Στο Κιλκίς, στη Πρέβεζα ή στη Ρόδο δεν θα μάθουν ποτέ από τα δελτία των 8 ότι δεν είναι αλήθεια! Δεν θα μάθουν ποτέ την ανέχεια και την απόγνωση που ακόμη βιώνουν οι βορειοευβοιώτες/σσες. Δεν θα μάθουν ποτέ για τον εμπαιγμό των αποζημιώσεων και για τα έργα που δεν έγιναν 2,5 χρόνια μετά. Δεν θα μάθουν ποτέ ότι ένας δασεργάτης πέθανε στο δρόμο για το Νοσοκομείο της Χαλκίδας και ένας κτηνοτρόφος στην καρότσα αγροτικού γιατί δεν υπήρχε ΕΚΑΒ.

Μπορεί, γιατί είναι τόσο αλαζόνας και τόσο ανάλγητος! Θα έρθει για να δείξει ότι είναι άνετος και αγαπητός από τους αξιολύπητους παρατρεχάμενους αυτοδιοικητικους και ομογάλακτους Ευβοιώτες, ώστε να ανασκευάσει την εικόνα αποδρομής του, ειδικά στην Εύβοια!

Εμείς όμως ξέρουμε- Η Εύβοια ξέρει!  Θα τους το αποδείξει την 21η Μάη!»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages