Το Εσπερινό Γυμνάσιο Χαλκίδας ευχαριστεί τον Δήμο Χαλκιδέων - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Το Εσπερινό Γυμνάσιο Χαλκίδας ευχαριστεί τον Δήμο Χαλκιδέων

Τον Δήμο Χαλκιδέων ευχαριστούν η Διευθύντρια κ. Κωνσταντινάκη Βασιλική, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθήτριες και μαθητές του Εσπερινού Γυμνασίου Χαλκίδας, για την οικονομική συνεισφορά του στη συμμετοχή μαθητών του σχολείου στο 7ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου στη Ζάκυνθο.
Ακολουθεί η ευχαριστήρια επιστολή:
«Το Εσπερινό Γυμνάσιο Χαλκίδας συμμετείχε στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό "Καν' το ν' ακουστεί 2023" του European School Radio, με θέμα "Η νέα γενιά για την ειρήνη". Οι ομάδες των μαθητών/τριών του σχολείου μας, καθώς και μαθητές/τριες του Τμήματος Υποδοχής Προσφύγων δημιούργησαν το τραγούδι «ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΗ», το ραδιοφωνικό μήνυμα «ΟΙ 5 ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ» και το ραδιοφωνικό μήνυμα «THE MEANING OF EIRINI» στέλνοντας το δικό τους ηχηρό μήνυμα για την ειρήνη.  Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το Εσπερινό Γυμνάσιο Χαλκίδας κατέκτησε την 5η θέση στο διαγωνισμό με το τραγούδι «ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΗ». 
Θα θέλαμε να εκφράσουμε θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες σε όλους, όσοι έγιναν συνοδοιπόροι στο ταξίδι μας και συγκεκριμένα την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδας, το Δήμο Χαλκιδέων και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για την πολύτιμη οικονομική συνεισφορά, χωρίς την οποία θα ήταν αδύνατο να παρευρεθούμε στο 7ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου που πραγματοποιήθηκε στη Ζάκυνθο από τις 27/04/2023 έως τις 30/04/2023. Σας ευχαριστούμε πολύ.».
Η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα δίνει συγχαρήτηρια στους εκπαιδευτικούς και τα παιδιά που συμμετείχαν στον διαγωνισμό και κατέκτησαν την 5η θέση, με το ηχηρό μήνυμα για Ειρήνη που μετέδωσαν, μέσω του τραγουδιού και των ραδιοφωνικών spots που δημιούργησαν.« Είμαστε χαρούμενοι που στον Δήμο μας έχουμε τέτοια παιδιά. Μας γεμίζουν υπερηφάνεια και αισιοδοξία για το παρόν και το μέλλον του τόπου», δήλωσε σχετικά η Δήμαρχος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages