1ο Κύπελλο Ελλάδος Αεροβικής Γυμναστικής - Sourta-Ferta

Post Top Ad

1ο Κύπελλο Ελλάδος Αεροβικής Γυμναστικής

Την Κυριακή 20 Μαΐου το Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας , κατακλύστηκε από την παρουσία 250 αθλητριών και αθλητών από όλους τους συλλόγους της Ελλάδας  ,καθώς  πραγματοποιήθηκε το πρώτο Κύπελλο Ελλάδος Αεροβικής Γυμναστικής  που διοργάνωσε  η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία,  με το Δήμο Λιβαδειάς και τον Αθλητικό Κολυμβητικό Όμιλο Λιβαδειάς.

Ο αγώνας διεξήχθη  με απόλυτη οργανωτική επιτυχία και οι γονείς ,συνοδοί και θεατές   οι οποίοι γέμισαν την εξέδρα του γυμναστηρίου, χειροκρότησαν τις προσπάθειες  όλων των αθλητριών -τών . 

Οι αθλήτριες του Ομίλου μας εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους:

   Η  Μαγδαληνή Μπάρλου κατέκτησε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο ,συγκεντρώνοντας 19.350 βαθμούς, στο ατομικό νεανίδων, και χειροκροτήθηκε από όλους τους παρευρισκόμενους .

  Η Χαρά Πετρίδου κατέκτησε την 3η θέση στο ατομικό παγκορασίδων.

  Στις κατηγορίες ατομικό παγκορασίδων αγωνίστηκαν, κάνοντας πολύ καλές εμφανίσεις ,η Ασημίνα Περγαντά και η Χαρά Γκουράρου  και στο ατομικό κορασίδων η Άρτεμις Μπολοβίνη.

   Στο τρίο κορασίδων αγωνίστηκαν : Ντίσα Γαβριέλλα-Νάσια, Πούλου Γλαύκη και  Σανιδά Ανθία.

  Στην πεντάδα κορασίδων αγωνίστηκαν: Βαλασκοπούλου Παναγιώτα, Παπανικολάου Ευσταθία, Οικονόμου Ευφροσύνη-Ιωάννα, Καλιαντάση Ηλιάνα και Πετρίδου Υακίνθη.

Η ομάδα 1 στο  aerocompo κατέκτησε την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο με τις αθλήτριες: Σανιδά Κωνσταντίνα ,Σγουρδάκη Αικατερίνα Χαρίκλεια, Ντέμου Δέσποινα. Σανιδά Ευγενία, Δαφνή Νεφέλη,Μόσχου Ιωάννα,Παπαναστασίου Ευαγγελία, Βάγγου Σπυριδούλα.

Η ομάδα 2 στο  aerocompo κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο με τις αθλήτριες: Καράντζαλη Ολυμπία ,Παπαιωάννου Μαρία, Κιούση Ιωάννα, Μωραΐτη Παρασκευή, Ανάγνου Παρασκευή, Μπασούλου Ευαγγελία, Καραμπέτσου Αθανασία, Νταλιάνη Ευαγγελία, Σαουλίδη Ζωή, Σαουλίδη Ελένη και Βάγγου Μαρία Λουκία. 

  Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπερειφερειάρχης Κοινωνικής Μέριμνας  Γιάννης Περγαντάς και οι αντιδήμαρχοι  Γιάννης Αποστόλου και  Μάριος Σάκκος.

 Το Δ.Σ. του Ομίλου μας συγχαίρει τις αθλήτριες και τους αθλητές  που συμμετείχαν στη διοργάνωση , την προπονήτρια  του αγωνιστικού τμήματος Αεροβικής Γυμναστικής του Ομίλου   Λουκία Τσάπρα,  τον τεχνικό σύμβουλο  και Ομοσπονδιακό Προπονητή Δημήτρη Πολύζο

Επίσης ευχαριστεί  τον  Δήμαρχο της Πόλης μας  Γιάννη Ταγκαλέγκα  για τη σημαντική βοήθεια, τους υπαλλήλους του Αυτοτελούς Γραφείου Αθλητισμού Πολιτισμού του Δήμου , τους γιατρούς  του αγώνα  Γιάννη Περγαντά  και  Μαρία Περγαντά  για τις πολύτιμες υπηρεσίες  ,τους γονείς των αθλητριών -των  και τους εθελοντές του Ομίλου μας  οι οποίοι  βοήθησαν όπου χρειάστηκε .

   Ένα μεγάλο ευχαριστώ  στον    Δημήτρη Καραμάνη  με την  ΚΗΠΟΤΕΧΝΙΚΗ  για τον  υπέροχο στολισμό  και στο ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ.

                                                     ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΑΚΟΛ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages