Στο Πολεμικό Μουσείο Χαλκίδας η Δήμαρχος Χαλκιδέων - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Στο Πολεμικό Μουσείο Χαλκίδας η Δήμαρχος Χαλκιδέων

Το υπό διαμόρφωση Πολεμικό Μουσείο, το οποίο έχει ιδρυθεί στη Χαλκίδα, επισκέφθηκε σήμερα, Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα και ενημερώθηκε, από τον Πρόεδρο του Πολεμικού Μουσείου κ. Αναστάσιο Λιάσκο, για την πρόοδο των εργασιών διαμόρφωσης του εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. 
Παρόντες ήταν επίσης ο Στρατηγός και νέος Διοικητής της Σχολής Πεζικού Χαλκίδας κ. Κωνσταντίνος Τακόπουλος, ο Αντιστράτηγος ε.α και απερχόμενος Διοικητής κ. Λύσανδρος Ξηρογιάννης, ο Αντιστράτηγος ε.α και Α’ Αντιπρόεδρος του Πολεμικού Μουσείου κ. Νικόλαος Χιονής, ο Υποπτέραρχος και Β’ Αντιπρόεδρος του Πολεμικού Μουσείου κ. Ιωάννης Θεοδοσουλάκης, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολεμικού Μουσείου Υποναύαρχος κ. Αλέξανδρος Αβριωνίδης, ο Ταξίαρχος και Διευθυντής Υποδομής και Προστασίας Περιβάλλοντος του Γενικού Επιτελείου Στρατού κ. Δημήτριος Κουρκουλάκος και ο Διευθυντής του Μουσείου Ταγματάρχης κ. Χαράλαμπος Λέων. 

Όπως ενημερώθηκε, το Μουσείο θα είναι ολοκληρωμένο σε περίπου 1 μήνα και θα φιλοξενεί εκθέματα από την προσωπική συλλογή του Προέδρου κ. Λιάσκου.

Η Δήμαρχος ανέφερε ότι, πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο, το οποίο θα συμβάλλει στην Πολιτιστική κληρονομιά του τόπου και θα αναδείξει την ευρύτερη περιοχή. 
Επιπλέον, δήλωσε ότι, ο Δήμος Χαλκιδέων θα είναι αρωγός στην προσπάθεια αυτή και θα βοηθήσει, όπου του ζητηθεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages