Σε αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους ο Θανάσης Ζεμπίλης - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Σε αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους ο Θανάσης Ζεμπίλης

Στις εκδηλώσεις αρκετών αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων της κεντρικής Εύβοιας παρευρέθηκε το Σαββατοκύριακο που πέρασε ο Βουλευτής Ευβοίας Θανάσης Ζεμπίλης. 

Συγκεκριμένα, το απόγευμα του Σαββάτου 25 Φεβρουαρίου ο Θανάσης Ζεμπίλης παρέστη στην βραδιά βραβείων του Α.Σ. ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, που έλαβε χώρα στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας. Ο Βουλευτής Ευβοίας συνεχάρη την ολυμπιονίκη Ειρήνη Αϊνδιλή για τη συνεισφορά της στον αθλητισμό και τα νέα παιδιά της Εύβοιας.  
Στη συνέχεια, βρέθηκε στην εκδήλωση της Α.Ε.Κ. Χαλκίδας, όπου απένειμε το βραβείο για τον αείμνηστο ποδοσφαιρικό παράγοντα Χαράλαμπο Αβερκιάδη. Ο Θανάσης Ζεμπίλης συγχάρηκε τους ανθρώπους της ομάδας για τ
ην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν για την ανάπτυξη και πρόοδο του αθλητισμού.  
Έπειτα, ο Βουλευτής Ευβοίας μετέβη στην Ερέτρια για τον αποκριάτικο χορό του Πολιτιστικού Συλλόγου Ερέτριας “Κωνσταντής Κανάρης”, όπου εξήρε το έργο του συλλόγου για τη συμβολή του στην ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την παρουσία του Βουλευτή στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ομίλου Πετοσφαίρισης (Ο.ΠΕ.Χ.) Χαλκίδας.

Το απόγευμα της Κυριακής 26 Φεβρουαρίου, ο Θανάσης Ζεμπίλης βρέθηκε στη Ν.Λάμψακο για τις βραβεύσεις της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού και συγκεκριμένα τις ακαδημίες της Αθλητικής Ένωσης Ληλαντίου, η οποία έχει συνεργασία με την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στα τμήματα υποδομής ποδοσφαίρου στην Εύβοια σε παιδιά ηλικίας από 5 έως 16 ετών. 

Ο Βουλευτής Ευβοίας ευχήθηκε υγεία στους νεαρούς αθλητές και συνεχάρη τη διοίκηση για την σπουδαία δουλειά που κάνουν στις ακαδημίες, καθώς και για το γεγονός ότι διδάσκουν ήθος τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages