Μεγάλη η ανταπόκριση των πολιτών στη δράση των δωρεάν προληπτικών ελέγχων που διοργανώνει ο Σπύρος Πνευματικός - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Μεγάλη η ανταπόκριση των πολιτών στη δράση των δωρεάν προληπτικών ελέγχων που διοργανώνει ο Σπύρος Πνευματικός

Να συνεχιστεί και στο μέλλον η δράση των δωρεάν προληπτικών ελέγχων οστεοπόρωσης και σκολίωσης, που πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία στην Ιστιαία και την Αιδηψό, ήταν το αίτημα των πολιτών προς τον Σπύρο Πνευματικό βουλευτή Ευβοίας της ΝΔ και Καθηγητή Ορθοπεδικής του ΕΚΠΑ.
Ο βουλευτής συνεπής στην υπόσχεσή του, ότι η δράση αυτή θα εντατικοποιηθεί με στόχο την πραγματοποίηση προληπτικών ελέγχων μέτρησης οστεοπόρωσης και κλινικών εξετάσεων παιδιών για σκολίωση  σε όλους τους Δήμους της Εύβοιας, βρέθηκε το Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2023 μαζί με τον Σύλλογο «Πεταλούδα» και τους Ορθοπεδικούς Χειρουργούς κυρίους Μοράκη Ανδρέα και Μαρουγκλιάνη Βασίλη στη Βόρεια Εύβοια και συγκεκριμένα στην Ιστιαία και την Αιδηψό.
Ο Σπύρος Πνευματικός ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ιστιαίας – Αιδηψού κ. Γιάννη Κοντζιά για τη φιλοξενία και την άψογη διοργάνωση, όπως και για τη συμμετοχή τους  τις κυρίες Μέμη Τσεκούρα, πρόεδρο του Συλλόγου Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα» και Τατιάνα Δρακοπούλου, υπεύθυνη για το χειρισμό των μηχανημάτων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages