Σοφία Νικολάου στον ΑΝΤ1 «Στημένη υπόθεση: Που ήξερε ο Πολάκης 10 ημέρες πριν τι θα γινόταν;» - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Σοφία Νικολάου στον ΑΝΤ1 «Στημένη υπόθεση: Που ήξερε ο Πολάκης 10 ημέρες πριν τι θα γινόταν;»

Σαρωτική ήταν η Σοφία Νικολάου στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τους Γιώργο Παπαδάκη και Κατερίνα Αναστασοπούλου. Η υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στην Εύβοια απάντησε σε όλα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για τις προμήθειες υγειονομικού υλικού όσο ήταν στη Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής.

Όπως είπε, αυτό που διέρρευσε στον Κώστα Βαξεβάνη είναι μια πρώιμη αναφορά του ΣΔΟΕ από την οποία έχουν αποκρυβεί βασικά στοιχεία και κρίσιμα έγγραφα. Τόνισε μάλιστα ότι στήθηκε μια υπόθεση σε βάρος της προκειμένου να στοχοποιηθεί και να σπιλωθεί η ίδια και η Νέα Δημοκρατία.
Αναφερόμενη στην πορισματική αναφορά που δόθηκε την ίδια ημέρα στην εφημερίδα Documento η κ. Νικολάου είπε ότι δεν πρόκειται για τελικό πόρισμα: «Ενώ δεν έχει ολοκληρωθεί η αναφορά, την προηγούμενη ημέρα έχει σταλεί στο ΣΔΟΕ πολύτιμο έγγραφο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων που λέει ότι όλες οι συμβάσεις που έκανε η Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής ελέγχθησαν και είναι καθόλα νόμιμες.

Επίσης ο ΣΔΟΕ είχε ζητήσει γνωμάτευση από την Επιτροπή Ανταγωνισμού, η οποία είναι αρμόδια να πει αν οι τιμές που αγοράστηκαν τα προϊόντα ήταν ανταγωνιστικές.

Το ΣΔΟΕ δεν περίμενε το έγγραφο της Επιτροπής και κλείνει την αναφορά για να προλάβει το φύλλο του Βαξεβάνη».

Υπογραμμίζει δε ότι δεν σκέφτηκε ποτέ να παραιτηθεί διότι όλα όσα λέγονται για τις προμήθειες έχουν ήδη απαντηθεί στη Βουλή και έχει υπάρξει κοινοβουλευτικός έλεγχος.

«Δεν υπάρχει σε βάρος μου ποινική δικογραφία, δεν έχει ασκηθεί δίωξη εναντίον μου, δεν έχω κληθεί ούτε εγώ ούτε οι υπάλληλοι των οικονομικών υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας να καταθέσουμε εξηγήσεις για τις συμβάσεις».

Αναφερόμενη ειδικά στο θέμα των προμηθειών που έγινε τόνισε ότι όλα ήταν νόμιμα: «Θα ξαναέκανα την ίδια διαδικασία με τις προμήθειες γιατί κατάφερα να σώσω ανθρώπινες ζωές στις φυλακές. Και είμαι περήφανη γι’ αυτό».

Τέλος, μιλώντας για τον ΣΔΟΕ και τον τρόπο που διέρρευσε το προκαταρκτικό έγγραφο υποστήριξε ότι πρόκειται για στημένη υπόθεση: «Που ήξερε ο Πολάκης 10 μέρες πριν που επισκέφτηκε το ΣΔΟΕ, τι έρχεται για τη Νικολάου;», αναρωτήθηκε για να αποκαλύψει ότι θα ζητήσει άρση τηλεφωνικού απορρήτου για συγκεκριμένα άτομα ώστε να διαπιστωθεί αν υπήρξαν εκβιασμοί και πιέσεις προκειμένου να στοχοποιηθεί η ίδια.

ΒΙΝΤΕΟ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages