Στην κοπή πίτας του ΕΚΠΑ παρευρέθηκε ο βουλευτής Ευβοίας Σπύρος Πνευματικός - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Στην κοπή πίτας του ΕΚΠΑ παρευρέθηκε ο βουλευτής Ευβοίας Σπύρος Πνευματικός

Σπύρος Πνευματικός: Η λειτουργία του ΕΚΠΑ στα Ψαχνά βοηθά το Πανεπιστήμιο και βοηθά και τον τόπο μας
Στην κοπή πίτας του ΕΚΠΑ στο συγκρότημα του Πανεπιστημίου στα Ψαχνά παρευρέθηκε ο βουλευτής Ευβοίας και Καθηγητής Ορθοπαιδικής του ΕΚΠΑ Σπύρος Πνευματικός. Την πίτα έκοψε ο Πρύτανης του ΕΚΠΑ, Καθηγητής Αθανάσιος Δημόπουλος.
Ο κ. Πνευματικός έδωσε συγχαρητήρια στον Πρύτανη και το προσωπικό του Πανεπιστημίου για την τεράστια πρόοδο που έχει γίνει με τις εργασίες ανασυγκρότησης του Συγκροτήματος Ευρίπου. Θύμισε πως η κατάσταση του κτιρίου και των εγκαταστάσεων πριν από 4 χρόνια έδινε την αίσθηση ενός πολύ δύσκολου εγχειρήματος.
Με τις προσπάθειες και με μεγάλη επιμονή όλων των εμπλεκόμενων, της διοίκησης του ΕΚΠΑ, των τοπικών μελών ΔΕΠ και των αρχών της περιοχής, μπόρεσαν να δώσουν οντότητα στο πανεπιστήμιο ώστε να είναι βιώσιμο, με σύγχρονες εγκαταστάσεις, να λειτουργεί 6 τμήματα (1 γενικό και 5 ειδικά) με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τους φοιτητές και να ανοίξει νέες δραστηριότητες στην περιοχή.
«Είναι σαφές ότι η λειτουργία των Τμημάτων και του συγκροτήματος βοηθάει το ΕΚΠΑ αλλά βοηθάει και τον τόπο μας, δίνοντας νέες δυνατότητες» σημείωσε.
Κλείνοντας το χαιρετισμό του, εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία του ιδρύματος και την ελπίδα η επόμενη διοίκηση του Πανεπιστημίου να συνεχίσει με την ίδια διάθεση και βούληση για την περαιτέρω αναβάθμιση των τμημάτων και των υποδομών και την ενίσχυση της παρουσίας του ΕΚΠΑ στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages