Στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου-λευκώματος του Κωνσταντίνου Δημητούλη, ο Σπύρος Πνευματικός - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου-λευκώματος του Κωνσταντίνου Δημητούλη, ο Σπύρος Πνευματικός

Σπύρος Πνευματικός: Θερμά συγχαρητήρια για το εξαιρετικό έργο του Κωνσταντίνου Δημητούλη
Στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου-λευκώματος, που έχει εκδώσει ο Οργανισμός Λιμένων Νομού Ευβοίας με τίτλο: «Arthur Lukis Mansell, στα ίχνη ενός Άγγλου υδρογράφου», του αρχιτέκτονα Κωνσταντίου Γ. Δημητούλη, παρευρέθηκε ο Σπύρος Πνευματικός, βουλευτής Ευβοίας της ΝΔ την Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου στο Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας.
Ο βουλευτής παρακολούθησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τους ομιλητές που παρουσίασαν  το λεύκωμα, επισημαίνοντας την τεράστια σημασία του υλικού που καταγράφεται και αναφέρεται όχι  μόνο στο σπουδαίο έργο του Mansell, που δυστυχώς, μέχρι σήμερα,  παρέμεινε άγνωστος, αλλά και σε μία ολόκληρη εποχή.
Πρόκειται για μία αξιέπαινη  εκδοτική προσπάθεια να διαφυλαχθεί η συλλογική ιστορική  μνήμη, για την οποία αξίζουν  θερμά συγχαρητήρια στον συγγραφέα Κωνσταντίνο Δημητούλη, που κατέγραψε το εξαιρετικό έργο του Arthur Lukis Mansell, δίνοντας την ευκαιρία στους αναγνώστες να γνωρίσουν όχι μόνο τον ίδιο, αλλά και την ταυτότητα της Χαλκίδας μέσα από μία ιστορική περιήγηση στο χώρο και το χρόνο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages