Επιστημονική Διημερίδα με θέμα την Κακοποίηση Ανηλίκων διοργανώνει ο Δήμος Χαλκιδέων - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Επιστημονική Διημερίδα με θέμα την Κακοποίηση Ανηλίκων διοργανώνει ο Δήμος Χαλκιδέων

Επιστημονική Διημερίδα με θέμα την Κακοποίηση Ανηλίκων διοργανώνει ο Δήμος Χαλκιδέων
Ο Δήμος Χαλκιδέων, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Ν. Ευβοίας και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ψυχιατροδικαστικής Εταιρείας, πραγματοποιούν επιστημονική διημερίδα επιμόρφωσης και εκπαίδευσης με θέμα «Κακοποίηση Ανηλίκων – Επιθετική και Παραβατική Συμπεριφορά Ανηλίκων», όπου θα αναπτυχθούν θέματα σχετικά με την αναγνώριση και αντιμετώπιση του φαινομένου εντός του σχολικού πλαισίου, την επιθετική και παραβατική συμπεριφορά ανηλίκων, τις μορφές βίας και επιθετικότητας.
Η διημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022, από ώρα 14:00 έως κι ώρα 20:00, και το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022, από ώρα 10:00 έως κι ώρα 16:00, στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας. Στους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.
«Καθημερινά, σε ολόκληρο τον κόσμο, αναδύονται στο φως περιπτώσεις κακοποίησης παιδιών, ένα κοινωνικό φαινόμενο με πολλές και ποικίλες μορφές, που όλες όμως οδηγούν στη βλάβη της υγιούς ζωής και ανάπτυξης του παιδιού. Η προστασία των παιδιών μας αφορά όλους και με γνώμονα αυτή πραγματοποιούμε τη διημερίδα, προκειμένου να βοηθηθεί ο ρόλος του σχολείου και των εκπαιδευτικών στην πρόληψη και αντιμετώπιση του φαινομένου.», δήλωσε σχετικά η Δήμαρχος Χαλκιδέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages