H Σοφία Νικολάου στηρίζει τις εκδηλώσεις του Συλλόγου «Ο καλός Σαμαρείτης» - Sourta-Ferta

Post Top Ad

H Σοφία Νικολάου στηρίζει τις εκδηλώσεις του Συλλόγου «Ο καλός Σαμαρείτης»

Την παρουσίαση παιδικών – βιβλίων παραμυθιών που διοργάνωσε ο Πανευβοϊκός Σύλλογος «Ο Καλός Σαματείτης» στη Χαλκίδα, παρακολούθησε η Σοφία Νικολάου.

Η πρώην Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, παραβρέθηκε στην όμορφη αυτή εκδήλωση η οποία αποτελεί τη «γέφυρα» για μια άλλη σπουδαία διοργάνωση που θα γίνει την Κυριακή 9 Οκτωβρίου.

Πρόκειται για τον Λαϊκό Αγώνα Δρόμου όπου όλοι μαζί, ενωμένοι κι ενωμένες θα στείλουν μήνυμα κατά των γυναικοκτονιών και της παιδικής βίας.
Στην «παραμυθένια βραδιά» που διεξήχθη στην αίθουσα της Δημοτικής Πινακοθήκης «Δ. Μυταράς», παρουσιάστηκαν παιδικά βιβλία ενώ η εκδήλωση πλαισιώθηκε μουσικά από παιδικό τμήμα του Εργαστηρίου Καλλιτεχνικής Παιδείας με την επιμέλεια της πιανίστας Βάνας Παπαιωάννου.

Συμμετείχε και ο τενόρος Γεώργιος Δρακούλης.

Σε δήλωσή της η υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην Εύβοια τόνισε: «Στεκόμαστε αρωγοί στις δράσεις του Συλλόγου ’’Ο Καλός Σαμαρείτης’’. Τόσο η παραμυθένια βραδιά που διοργάνωσε για μικρούς και μεγάλους, όσο και το μήνυμα που θέλει να στείλει κατά των γυναικοκτονιών και της παιδικής βίας με τον Λαϊκό Αγώνα Δρόμου, αξίζουν τη συμπαράστασή μας. Ολοι πρέπει να στηρίζουμε τέτοιες προσπάθειες που στέλνουν ηχηρά κοινωνικά μηνύματα. Συγχαρητήρια στους υπεύθυνους του Συλλόγου και σε όλους όσοι βοήθησαν γι’ αυτό το αποτέλεσμα».









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages