Επίσκεψη Σπύρου Πνευματικού σε Νοσοκομείο Κύμης και Περιφερειακά Ιατρεία Οξυλίθου και Κονιστρών. - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Επίσκεψη Σπύρου Πνευματικού σε Νοσοκομείο Κύμης και Περιφερειακά Ιατρεία Οξυλίθου και Κονιστρών.

Η  ενημέρωση  για τα λειτουργικά προβλήματα στις  Μονάδες Υγείας,   προκειμένου να αντιμετωπιστούν άμεσα με στόχο την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στους πολίτες ήταν ο σκοπός της επίσκεψης του Σπύρου Πνευματικού, βουλευτή Ευβοίας της ΝΔ στο Γενικό Νοσοκομείο της Κύμης, καθώς και στο Ιατρείο Οξυλίθου και στο Εμβολιαστικό Κέντρο Κονιστρών.
Ο βουλευτής, είχε συνάντηση με την Αναπληρώτρια Διοικήτρια του Νοσοκομείου κα Ιωάννα Δαριβέρη, στην οποία συμμετείχε και ο  Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας κος Θεόδωρος Χατζηδημητρίου κατά την οποία συζητήθηκαν λεπτομερώς θέματα λειτουργίας του Νοσοκομείου, ενώ ανακοινώθηκε και η κάλυψη δύο θέσεων Παθολόγου και Διευθυντή Ειδικότητας Ακτινολογίας. Στη συνέχεια, περιηγήθηκε στους χώρους του Νοσοκομείου και συνομίλησε με τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό.
Ακολούθησε επίσκεψη στο Περιφερειακό Ιατρείο Οξυλίθου, όπου συναντήθηκε, επίσης, με την πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου κα Κατσαρή Κλαίρη και εν συνεχεία μετέβη στο Περιφερειακό Ιατρείο Κονιστρών -  Εμβολιαστικό Κέντρο, όπου τον υποδέχτηκαν ο Ιατρός κ. Γουβαλάρης Βασίλειος, η Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κα Ρέτσα Ιωάννα, ο Νοσηλευτής κ. Πλατανάκης Νικόλαος, καθώς και ο Αντιδήμαρχος Κονιστρών κ. Δημάς Κωνσταντίνος. Μεταξύ άλλων, επισημάνθηκε η  ανάγκη διαμόρφωσης των προϋποθέσεων για την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών εξωνοσοκομειακής περίθαλψης και προληπτικής ιατρικής και για το λόγο αυτό ζητήθηκε να ληφθούν μέτρα για την αναβάθμιση του Περιφερειακού Ιατρείου και τη στελέχωσή του με μόνιμο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Παράλληλα, έγινε ενημέρωση για τη λειτουργία του Ιατρείου ως εμβολιαστικό κέντρο στο οποίο μέχρι σήμερα έχουν προσέλθει περίπου 8.000 πολίτες. 
Στο πλαίσιο της περιοδείας του ο κ. Πνευματικός είχε την ευκαιρία στη συνέχεια να συναντηθεί  στην παραλία της Κύμης με τον Μητροπολίτη Καρυστίας και Σκύρου Σεραφείμ με τον οποίο συζήτησαν θέματα που αφορούν στο έργο της Μητρόπολης και την προσπάθεια να συνεισφέρουν στην προσπάθεια αντιμετώπισης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι τοπικές κοινωνίες. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages