3ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία, - Sourta-Ferta

Post Top Ad

3ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία,

3ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία, 10-11 Νοεμβρίου 2022- Επιστημονικό πρόγραμμα συνεδρίου
Το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία με τίτλο «Με το βλέμμα στον άνθρωπο», διοργανώνει το ΕΛΙΝΥΑΕ, στις 10 & 11 Νοεμβρίου 2022 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και των Κοινωνικών Εταίρων.
Tις εργασίες του συνεδρίου θα ανοίξει ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, ενώ ομιλία θα πραγματοποιήσει η Άννα Διαμαντοπούλου, Πρόεδρος του Δικτύου και της Επιτροπής της ΕΕ για το μέλλον του κοινωνικού κράτους, πρώην Επίτροπος ΕΕ και Υπουργός. Σημαντικές διεθνείς προσωπικότητες όπως η Manal Azzi, Global Team Lead on Occupational Safety and Health, ILO, ο Bruno Roche, Founder και leader, The Economics of Mutuality platform, η Amanda Aldred, Head of HSEW – Major Programmes & Projects Europe & Global, Jacobs,  η Δρ Μαρίλη Μέξη, Έδρα Ψηφιακής Καινοτομίας/ Global Excellence Network - Πανεπιστήμιο Geneva Graduate Institute, Ειδική σύμβουλος, Διεθνής Οργάνωση Εργασίας ILO, World Economic Forum, και Ινστιτούτο Κοινωνικής Ανάπτυξης ΟΗΕ, η Franca Salis-Madinier, Vice-President, EESC (European Economic and Social Committee) και ο Ιωάννης Ανυφαντής, Project Manager, Prevention and Research Unit (European Agency for Safety and Health at Work – EU-OSHA) θα προσεγγίσουν μέσα από διεθνείς εμπειρίες, θέματα όπως η επαγγελματική υγεία και ασφάλεια ως θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα, η τεχνητή νοημοσύνη, ο κοινωνικός διάλογος, η βιωσιμότητα και τα κριτήρια ESG. Θα προβληθεί σύντομo βιντεοσκοπημένο μήνυμα της Arianna Huffington, Co-founder, Huffington Post και founder - CEO, Thrive Global.
 
Σε μια σειρά παράλληλων συνεδριάσεων, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν μέσα από πρωτότυπες επιστημονικές ανακοινώσεις και συζητήσεις εκπροσώπων πανεπιστημίων, επιχειρήσεων και σχετικών φορέων.


Το αναλυτικό επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου εδώ  

Το σύντομο πρόγραμμα του συνεδρίου εδώ    

Για την εγγραφή σας: https://bit.ly/3NhgcKJ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages