Μικρασία, Όσο σε Θυμάμαι Ζείς - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Μικρασία, Όσο σε Θυμάμαι Ζείς

Με πολύ χαρά και ταχύτατους ρυθμούς διοργανώνεται από την Επιτροπή Χριστιανικής αγωγής της Νεότητος της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος η μεγάλη επετειακή εκδήλωση στο Παναθηναϊκό Στάδιο, όπου όλοι μαζί θα θυμηθούμε τις αλησμόνητες πατρίδες, θα τραγουδήσουμε και θα χορέψουμε!!
Δείτε το βίντεο προδημοσίευση στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=MVP3TjGN6m4

Η ανταπόκριση των χορωδιών και των παραδοσιακών χορευτικών συγκροτημάτων από τις Ι. Μητροπόλεις είναι εντυπωσιακή! 55 χορωδίες και χορευτικά συγκροτήματα  Ι. Μητροπόλεων από διάφορες πόλεις της Ελλάδος! Για τη χαρά, την ικανοποίηση & τις υπέροχες αναμνήσεις που θα αποκομίσουν όλα αυτά τα παιδιά και οι νέοι που θα συμμετέχουν,  έχει αναλάβει από τον Μάιο μια πολυπληθής ομάδα διοργάνωσης και  αγωνίζεται νυχθημερόν για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Θα είναι μια μοναδική εκδήλωση, που δύσκολα μπορεί να πραγματοποιηθεί ξανά, με πρωταγωνιστές 1.922 παιδιά & νέους, συμπεριλαμβανομένων και μελών της Χορωδίας-Ορχήστρας Νέων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος και συγκλονιστικό περιεχόμενο!

Η διάθεση των δωρεάν δελτίων εισόδου ξεκίνησε, μέσω της ιστοσελίδας ticketservices.gr

https://www.ticketservices.gr/event/mikrasia-oso-se-thymamai-zeis/ 

Πατώντας τον σύνδεσμο μπορείτε να μεταβείτε στη σελίδα και να προβείτε στην εκτύπωση των εισιτηρίων για τους συγγενείς και φίλους σας. Σε κάθε συναλλαγή μπορείτε να εξασφαλίσετε μέχρι 4 δελτία εισόδου.

-Ώρα προσέλευσης κοινού: 6.30μμ

-Ώρα έναρξης συναυλίας: 7.30μμ

-Οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες. Ανάλογα με την ώρα προσέλευσης οι θεατές θα επιλέξουν τις θέσεις που επιθυμούν.

-Οι Υπεύθυνοι Αποστολών και οι συνοδοί δεν χρειάζονται να έχουν εισιτήρια. Θα τους δοθούν ταυτότητες διαπίστευσης στη Γενική πρόβα και ήδη έχει κρατηθεί η κερκίδα που θα καθίσουν. 

ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ!

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages