Η Δήμαρχος Χαλκιδέων στο Τουρνουά “Ραφαήλ Σκεμπές” - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Η Δήμαρχος Χαλκιδέων στο Τουρνουά “Ραφαήλ Σκεμπές”

Η Δήμαρχος Χαλκιδέων στο Τουρνουά “Ραφαήλ Σκεμπές”: «Μέσα στο καλοκαίρι δημοπρατούμε 25 νέα ανοικτά γήπεδα μπάσκετ σε όλο τον Δήμο Χαλκιδέων»
Στο 3ο 3on3 Basketball Tournament «Ραφαήλ Σκεμπές», που διεξήχθη από την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022 έως και την Κυριακή 24 Ιουλίου 2022, προς τιμήν της μνήμης του Ραφαήλ Σκεμπέ, παρευρέθηκαν η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα και η Πρόεδρος του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. Ελένη Αϊδίνη.
Ο Δήμος Χαλκιδέων στάθηκε αρωγός στη διοργάνωση αυτή, διαμορφώνοντας σε μικρά γήπεδα τους χώρους του προαυλίου του Κλειστού Γυμναστηρίου Κανήθου «Τάσος Καμπούρης» και πραγματοποιώντας εργασίες συντήρησης, επισκευής και ελαιοχρωματισμού στους κοινόχρηστους χώρους, στους χώρους πρασίνου και στο πάρκο «Ραφαήλ Σκεμπές».
Στο σύντομο χαιρετισμό της η Δήμαρχος Χαλκιδέων έδωσε συγχαρητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του Ραφαήλ, που πραγματοποίησαν τη διοργάνωση, στους εθελοντές, στους διαιτητές και σε όλους τους συμμετέχοντες, γιατί κάθε χρόνο στέλνουν το θετικό μήνυμα της αλληλεγγύης, που πρέπει να έχουν όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό. «Το αποτύπωμα του Ραφαήλ είναι ηχηρό και υπαρκτό. Πέρσι, εδώ, είχαμε ανακοινώσει την ονοματοδοσία του χώρου σε πάρκο “Ραφαήλ Σκεμπέ”. Φέτος, θέλω να ανακοινώσω ότι μέσα στο καλοκαίρι, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, δημοπρατούμε 25 ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ σε όλο τον Δήμο Χαλκιδέων, από τα οποία 17 στη Χαλκίδα, 3 στο Ληλάντιο, 2 στη Νέα Αρτάκη και 3 στην Αυλίδα. Επιπλέον, δεσμευόμαστε ότι του χρόνου, θα παίζετε εδώ, σε ένα γήπεδο με ειδικό τάπητα. Συνεχίζουμε να προάγουμε τον αθλητισμό και σας θέλουμε όλους δίπλα μας στην προσπάθεια αυτή.».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages