Βαγγέλης Αποστόλου: Σε τροχάδην υποχώρηση η Κυβέρνηση για τις προστατευόμενες περιοχές - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Βαγγέλης Αποστόλου: Σε τροχάδην υποχώρηση η Κυβέρνηση για τις προστατευόμενες περιοχές

Κατά την τοποθέτησή του ο Βαγγέλης Αποστόλου, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και πρώην Υπουργός, στη 15η Τακτική Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας σήμερα, Παρασκευή 29.07.2022, αναφέρθηκε στο Πολυνομοσχέδιο του Υπ. Περιβάλλοντος & Ενέργειας και συγκεκριμένα στην απόσυρση του Κεφ. Γ, το οποίο αναφέρεται στις προστατευόμενες περιοχές και ιδιαίτερα στις Natura 2000, τονίζοντας τα παρακάτω: 

“Η κυβέρνηση μετά την έντονη αντίδραση της αντιπολίτευσης και των περιβαλλοντικών οργανώσεων αναγκάστηκε να αποσύρει από το συζητούμενο πολυνομοσχέδιο του Υπουργείο Περιβάλλοντος τις διατάξεις που αφορούσαν σε προστατευόμενες περιοχές και ειδικά στις Natura 2000.
Είπε ο Υπουργός: Ακούσαμε τους προβληματισμούς της αντιπολίτευσης και των οργανώσεων και αποσύρουμε το κεφάλαιο Γ, δηλαδή τις συγκεκριμένες διατάξεις, για περαιτέρω διαβούλευση, διευκρινίζοντας ότι θα κατατεθεί για διαβούλευση τέλος Αυγούστου. 

Αυτό σημαίνει ότι όσον αφορά στην προσέγγιση των συγκεκριμένων εκτάσεων, που υπάρχουν και στις δύο προτάσεις που έχετε για γνωμοδότηση στο Συμβούλιο σας, δε θα ισχύει ό, τι αναφέρεται στις Μελέτες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουEVIA XALKIDA PHOTOS

Pages